Издвајамо Србија

ЗОРАН ШОКИРАО ЗАТВОРЕНИКЕ: У затвору се зближио са МОНСТРУМОМ – УБИЦОМ ЖЕНЕ И ДЕТЕТА МАРКОМ НИКОЛИЋЕМ!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић, супруг убијене певачице Јелене Крсмановић, дане у затвору проводи у шетњама са Марком Николићем, убицом Маје Ђорђевић и њиховог сина Михаила (4)

Убица Маје и њеног сина Михаила у затвору је од јула ове године када је на свиреп начин испред Центра за социјални рад у Раковици задавио свог сина Михаила и бацио га на плочник пред несрећном мајком, а затим је њу убио тако што ју је избо ножем 50 пута, пише Блиц

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Николић до сада у затвору ни с ким није комуницирао, али откад му се у затворској ћелији, пре 12 дана, придружио Зоран Марјановић, који је осумњичен да је 2. априла 2016. године усмртио своју жену Јелену Крсмановић, Николић се променио. Он и Зоран Марјановић, како сазнајемо, почели су да разговарају и излазе у шетње по дворишту Централног затвора.

Њих двојица су се доста зближили и највише времена проводе разговарајући. Зоран Марјановић, према нашим сазнањима, не жели да комуницира ни с ким другим сем са убицом Николићем и још двојицом цимера у ћелији. Док монструму Николићу у посете не долази нико осим адвоката, Марјановића посећује породица, тачније отац Владимир Марјановић и брат. Они су га први пут посетили иза решетака пет дана након што је ухапшен.

У међувремену су му у посету долазили само адвокати, тачније њих пет, колико их је ангажовано на одбрани супруга убијене певачице.

Како сазнајемо, Марјановића су и јуче у поподневним сатима обишли отац Владимир и брат Милош у пратњи једног од адвоката. Они су се задржали око сат времена, након чега су отишли.
Иначе, Зоранов брат Милош оженио се својом дугогодишњом девојком Милицом и то док је Зоран иза решетака.

Прошлог петка породица се окупила на венчању, а славље је потом настављено код куће Марјановића.

Подсетимо, Зоран Марјановић налази се у притвору од петка, 15. септембра, када је ухапшен због сумње да је убио своју супругу Јелену Крсмановић у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи. Њему је одређен притвор до 30 дана како не би утицао на сведоке, али не и због узнемирења јавности, иако се о убиству његове жене писало свакодневно од њене смрти.

С тим у вези, јавни тужилац Вишег тужилаштва поднео је жалбу на то, али и Зоранови адвокати. Кривично ванпретресно веће Вишег суда требало би да у наредним данима донесе одлуку да ли ће му притвор укинути или ће бити продужен.

 

Извор: Информер/Блиц