ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА ОБОЛЕЛОГ ОД РАКА: Доктор Азарић ме излечио уљем од гљива – СРБИЈА ЈАВЉА

ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА ОБОЛЕЛОГ ОД РАКА: Доктор Азарић ме излечио уљем од гљива

Откривен ми је рак панкреаса. Зрачили су ме и било ми је веома лоше. Прекинуо сам хемотерапије. А онда сам сазнао за Алена и његов лек ме је препородио, каже Милан Бјелајац

Сведоци смо да је у последње време у нашој држави све већи број оболелих од канцера. Док неки тврде да је узрок тога бомбардовање наше земље 1999. године, због чега нам је земља затрована, па самим тих и храна која се производи, други кажу да то нема много везе с тим, него с начином живота, јер имамо лоше животне навике.

Милану Бјелајцу (64), пензионисаном припаднику МУП, пре неколико месеци дијагностикован је канцер панкреаса.
– Водио сам један, могу рећи, здрав живот. Нисам ни пушио ни пио. Доста сам шетао, био сам физички активан, а слаткише скоро да нисам јео – каже Милан.
А онда је почео да осећа болове у стомаку, који су били изражени само ноћу. Толико јаки да није могао да спава.

Убили би ме зрачењем

– На првим претрагама нису открили ништа. У једној приватној клиници су ми рекли да имам мало муља у жучи и да ми вероватно то ствара проблеме. Међутим, како болови нису престајали, отишао сам поново на претраге, али у другу приватну клинику, у којој ми је речено да имам задебљање на панкреасу. Скенер је показао рак. Затим је уследила операција. Канцер нису отклонили, него су ми уградили бајпас на панкреас и одстранили жучну кесу.

Милану су дијагностиковане и метастазе на јетри:

– Због тога сам био жут као лимун. Након операције је кренула хемотерапија. Одрадио сам четири и више нисам хтео јер ми није било добро. Губио сам снагу, нисам могао да причам ни да возим. Био сам сигуран да ће ме убити ако наставим.
Након престанка терапије обратио се доктору Алену Азарићу, којег ових дана гледамо у ријалитију „Парови“ на ТВ Хепи.

Задовољан

– Један пријатељ ми је препоручио да одем код доктора Азарића, јер је његов комшија био код њега и успешно савладао рак. Нисам био у стању да се крећем, па је код доктора Азарића отишла моја супруга и донела ми лек, тачније, уље које се добија из спора гљиве Ганодерма луцидум, које је у желатинастој капсули. Искрено, нисам био баш много поверљив према томе, али сам решио да покушам – наглашава Бјелајац.

Два месеца касније презадовољан је резултатима лечења.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: