Издвајамо Србија

ПРОЦУРИЛЕ ТАЈНЕ ШИФРЕ ПОРОДИЦЕ МАРЈАНОВИЋ: Овако су лагали полицију! Гужва је на пијаци, сви траже парадајз!

Фото: Јутјуб

Полицајци ангажовани на истрази овог злочина кажу да је супруг брутално убијене певачице Јелена, Зоран Марјановић после сваког саслушања у полицији позивао оца, мајку и брата и усклађивао приче са њима о Јеленином убиству.
Марјановићи су, наиме, били свесни да се њихова комуникација прати, па су у својим разговорима користили шифре. За место убиства користили су „пијаца“, а за Јелену „парадајз“.

Тако су средином марта ове године били у страшној паници да су проваљени и да ће бити похапшени. Отац је тада позвао Зорана на мобилни и рекао му:
– Гужва је на пијаци, сви траже парадајз.

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран му је одговорио „да је пијаца празна и да нема шансе да је остало парадајза“.

Како преносе београдски медији, извор који већ годину и по дана учествује у истрази убиства певачице, каже како су пратили сву комуникацију између Марјановића, који су од почетка били сумњиви.

– Најпре позовемо Зорана на саслушање, а његовог брата Милоша оставимо за сат времена после завршетка разговора са Зораном. Јеленин муж након саслушања одмах позове брата, с којим усклађује причу. Тако је једном Милош питао Зорана: „Шта си причао о пијаци, шта си рекао када смо ишли у куповину? Јел има нешто ново за парадајз?“, а овај би му одговорио користећи исте речи. Било је потпуно очигледно да користе шифре, јер нико нормалан после саслушања у полицији не би причао о парадајзу и пијаци – каже извор из истраге.

Идентична ситуација је запажена и после саслушања Зоранових родитеља.

– У марту ове године Марјановиће је ухватила страшна паника да ће их све похапсити. Владимир је тада дословце рекао Зорану: “ Гужва је на пијаци. Сви и даље траже парадајз“. Тада му је Зоран рекао: „Нема шансе, пијаца је скроз празна, нема шансе да је остало парадајза“.

 

Извор: Курир.рс / Телеграф