Издвајамо Србија

ШОК СНИМАК! ОТКРИВЕНА ЗОРАНОВА НАЈСТРАШНИЈА ТАЈНА: На дан Јеленине сахране ишао да се види с љубавницом!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић био је у вези са Зорицом Митровић, и то док му је супруга Јелена била жива. Пред новинарком Курира разговарао је са Зорицом и уговорио састанак иако му је жена сахрањена неколико сати раније

БЕОГРАД – Зоран Марјановић имао је љубавницу, и то док је његова супруга Јелена Марјановић Крсмановић (33) била жива, ексклузивно открива Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је Зорица Зока Митровић, која је недавно за наш лист потврдила да су њих двоје у вези, али да су се упознали и почели да се забављају тек након Јелениног убиства.

Међутим, Курир је дошао до доказа да су се Зоран и Зорица познавали и пре злочина. Ово откриће доноси нови правац у истрагу убиства певачице из Борче. Чињеница да је Зоран увелико био с другом женом може да укаже и на мотив бруталне ликвидације. Зоран, који је ухапшен 15. септембра због убиства супруге, све време је тврдио да му је Јелена била једина и да су имали срећан брак.

Зокин позив

Новинарка Курира је након Јеленине сахране, 7. априла 2016. у вечерњим сатима, радила интервју са Зораном Марјановићем у његовом студију у кући у Борчи. Све време је тај разговор сниман. У једном тренутку Марјановићу је зазвонио телефон, а на линији је, како се касније испоставило, била Зорица Митровић.

– Е, Зоко – рекао је Зоран кад се јавио на телефон.
– Шта радиш? – упитала је Зорица.
– Ево овде у студију с новинарком Курира, која је с нама била од почетка, зато и хоћу све ексклузивно да јој испричам. Шта ти радиш? Јеси ми добро? – упитао је он забринуто.
– Супер! Кад долазиш? – интересовала се Зорица.
– Ево сад ћу, чим ово завршим, долазим код вас, ајде, ајде, љубим те, ајде – рекао је тада Марјановић и прекинуо везу.

У том тренутку овај разговор није деловао сумњиво, јер је Зоран током дана примао много позива. Међутим, после хапшења Марјановића и открића да је Зорица Митровић његова нова девојка, новинарка Курира је преслушавањем снимка интервјуа дошла до шокантног открића.

Интересантно је да се Зоран узнемирио кад му је наша новинарка поставила питање да ли може да буде с другом женом.

Јеца и ја као близанци

– Не никако. Нема шансе, ја с овом сликом спавам, ја њу овде волим и осећам, два дана је она овде са мном. Не, не, то је незамисливо. Ја могу да се посветим деци, ћерки и то је то. Не, не Јелена је била једина. Ни са једном никад нећу бити, не занима ме – правдао се Зоран.

Потом је детаљно објаснио каква је била њихова љубав.

– Ми смо били толико везани да ви то не можете да верујете. Ево, па рећи ћу вам. И кад смо спавали, бочно овако, ја њу загрлим и кад се окренем на другу страну, она осети да сам се окренуо и одмах се у сну окреће за мном. Били смо као сијамски близанци – говорио је тада Зоран.

Без одговора
ЗОРИЦА НИЈЕ НЕГИРАЛА

Позвали смо и Зорицу Митровић, која није одговарала на наше позиве. Потом смо јој послали поруку с конкретним питањем зашто нас је слагала да је Зорана упознала тек након Јелениног убиства. Она није желела да детаљише, него је кратко поручила.
– Немам коментар – било је све што је Митровићева написала у поруци.
Извор: Курир / Љиљана Станишић