Издвајамо Спорт

АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ О КУЛИРАЊУ ПРЕМИЈЕРКЕ: „Хвала на честиткама“ (ВИДЕО)

Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је на конференцији за штампу да после свега екипа мора да буде задовољна резултатом.

„Хвала на подршци, што сте нас пратили и дочекали, ми то знамо да ценимо. С друге стране, велике честитке и наклон свима који седе с моје леве стране, заслужили су све похвале и честитке“, рекао је Ђорђевић, а потом и наставио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 ЂОРЂЕВИЋЕВ ПОТЕЗ НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Погледајте како је АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ искулирао Брнабићку

„Ово су биле екстремно тешке припреме за једно екстремно захтевно такмичење и уз све околности које су биле током припрема и несреће која нас је пратила мислим да сви можемо да будемо задовољни оним што смо урадили. Надам се да ће репрезентација наставити да доноси медаље за нашу земљу“, казао је Ђорђевић.

Селектор сматра да је недостајало више среће и енергије у финалу против Словеније.

„Фалило нам је да одиграмо финале са 12 играча, позната је ситуација са Јовићем и Лазићем. Недостајала нам је срећа, кажу да она треба да се заслужи и да прати храбре, а нама је недостајала. Нећу изговоре, већ сам хтео да видим финале у ‘фул’ саставу. Видео се и недостатак енергије“, рекао је Ђорђевић.

На питање новинара да отклони све недоумице око поздрава после финала са премијерком Аном Брнабић, Ђорђевић се у одговору само захвалио на честиткама.

Погледајте још једном како је Ђорђевић окренуо главу од премијерке на додели медаља

 

Извор: Б92 / Србија јавља