Издвајамо Србија

ДЕМОКРАТА ПОДРЖАО ВУЈОШЕВИЋА: Јешић оптужио Србију да је највећи кривац за грађански рат у бившој СФРЈ! (ФОТО)

Функционер ДС Горан Јешић подржао је данас на Твитеру скандалозну изјаву селектора кошаркашке репрезентације БиХ Душка Вујошевића да је „Србија највећи кривац за грађански рат у бившој Југославији“!

Ништа чудно ако се зна да се Јешић пре само неколико дана укључио у прљаву кампању против председника Србије Александра Вучића коју је започео пропали глумац Сергеј Трифуновић са жељом „да пиша по Вучићевом гробу“.
Јешић је данас линковао твит са Вујошевићевом издајничком изјавом и изнад тога написао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јок него су мали зелени…

Подсетимо, Душко Вујошевић је шокирао јавност изјавом у за „Недељник“, у ком је Србију прогласио за највећег кривца за грађански рат на простору бивше Југославије…

– Ја сам био за Југославију и био сам за сваког за кога сам мислио да се бори за Југославију. Међутим, брзо се показало да то није било тако, да се војска повлачила на границе Велике Србије. Наравно, кривице има на свим странама, али с обзиром на то да је Србија била најмногољуднија и да је контролисала војску, ипак највећу одговорност за те ратове има Србија. Нешто већу од осталих – рекао је Вујошевић и додао:

– Поготово када је у питању Сарајево које је толико бомбардовано како би се ту концентрисала босанска војска, да би могле да се ослобађају друге територије. Као да смо освајали Албанију. Па то је била наша земља, Југославија. Шта смо онда освојили? – рекао је Вујошевић.

 

Извор: Информер.рс

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/MdarPFneL5I