Занимљивости Издвајамо

ЗАНЕМЕЋЕТЕ ДОК БУДЕТЕ ГЛЕДАЛИ СНИМАК: Зоран Марјановић као дечак прича о убицама и посети астралном свету (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић се тренутно налази у Централном затвору, где ће остати наредних месец дана, односно све док траје финална истрага поводом убиства његове супруге Јелене Марјановић Крсмановић, како не би могао да утиче на сведоке.

Краткотрајни боравак у ријалитију „Задруга“ је поделио мишљења о овом композитору, те су једни налазили додатне разлоге због којих тврде да је „умно поремећени убица“, док други признају да су променили став који су имали о њему, те да више нису уверени у његову кривицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, да је Марјановић одувек био помало чудан, говори и снимак стар 28 година, на ком је Зоран тек десетогодишњак који се исповеда пред камерама тада чувеног часописа намењеног паранормалним појавама.

Марјановић је те 1990. године за „Треће око“ открио да још од седме године доживљава астралну пројекцију у сну.

„Астрални свет је град мртвих, како би се рекло. У сну, кад заспим, ишао сам до првог нивоа астрала“, започео је Зоран причу, зачуђујуће зрелим начином изражавања за дете основношколског узраста.

„Има четири негативна нивоа и седам позитивних. Можда их има и више, али ја сам само четири прошао. Негативни су за убице и за оне који не раде позитивно. Тамо сам видео људе који и нису баш људи. Тамо је црно-бело све. То су напаћеници све. Има и ниво самоубица. Зависи како су се убили, тако и изгледају“, наставио је причу Марјановић, а затим образложио да у позитивним нивоима живе астрална тела позитивних људи.

„Тамо сам видео дворац, траву и шуме. Све је нормално, само што све што се тамо налази има свој сјај“, поручио је Зоран и открио да није разговарао ни са ким у астралу, али да је једна особа била његов водич.

Десетогодишњи Зоран Марјановић је тврдио да у астрални свет стиже тако што се одвоји од свог тела и кроз облаке долази у друге светове, као и да са тим световима и људима има контакт и у нормалном стању.

Цео видео можете погледати у наставку:

 

Извор: Курир.рс / Новости.рс