Здравље Издвајамо

ИСПОВЕСТ ЧОВЕКА ОБОЛЕЛОГ ОД РАКА: Доктор Азарић ме излечио уљем од гљива

Откривен ми је рак панкреаса. Зрачили су ме и било ми је веома лоше. Прекинуо сам хемотерапије. А онда сам сазнао за Алена и његов лек ме је препородио, каже Милан Бјелајац

Сведоци смо да је у последње време у нашој држави све већи број оболелих од канцера. Док неки тврде да је узрок тога бомбардовање наше земље 1999. године, због чега нам је земља затрована, па самим тих и храна која се производи, други кажу да то нема много везе с тим, него с начином живота, јер имамо лоше животне навике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милану Бјелајцу (64), пензионисаном припаднику МУП, пре неколико месеци дијагностикован је канцер панкреаса.
– Водио сам један, могу рећи, здрав живот. Нисам ни пушио ни пио. Доста сам шетао, био сам физички активан, а слаткише скоро да нисам јео – каже Милан.
А онда је почео да осећа болове у стомаку, који су били изражени само ноћу. Толико јаки да није могао да спава.

Убили би ме зрачењем

– На првим претрагама нису открили ништа. У једној приватној клиници су ми рекли да имам мало муља у жучи и да ми вероватно то ствара проблеме. Међутим, како болови нису престајали, отишао сам поново на претраге, али у другу приватну клинику, у којој ми је речено да имам задебљање на панкреасу. Скенер је показао рак. Затим је уследила операција. Канцер нису отклонили, него су ми уградили бајпас на панкреас и одстранили жучну кесу.

Милану су дијагностиковане и метастазе на јетри:

– Због тога сам био жут као лимун. Након операције је кренула хемотерапија. Одрадио сам четири и више нисам хтео јер ми није било добро. Губио сам снагу, нисам могао да причам ни да возим. Био сам сигуран да ће ме убити ако наставим.
Након престанка терапије обратио се доктору Алену Азарићу, којег ових дана гледамо у ријалитију „Парови“ на ТВ Хепи.

Задовољан

– Један пријатељ ми је препоручио да одем код доктора Азарића, јер је његов комшија био код њега и успешно савладао рак. Нисам био у стању да се крећем, па је код доктора Азарића отишла моја супруга и донела ми лек, тачније, уље које се добија из спора гљиве Ганодерма луцидум, које је у желатинастој капсули. Искрено, нисам био баш много поверљив према томе, али сам решио да покушам – наглашава Бјелајац.

Два месеца касније презадовољан је резултатима лечења.

Сад ужива у животу

– Ја се данас кунем у тај лек. После пет дана коришћења почео сам да спавам, а болови су престали. Немам више проблема са отежаним говором, поново возим ауто, радим кућне послове, штавише тешке за човека који има моју дијагнозу. Имам толико енергије да поново могу да трчим. На препоруку доктора Азарића променио сам исхрану. Не уносим шећер у организам, нити бело брашно, а од меса једем рибу и понекад, врло ретко, пилетину и ћуретину. Пијем доста воде и једем много свежег воћа и поврћа.
Сада, каже, може да ужива.

– Повукао сам се из града у викендицу надомак Белегиша и уживам у природи. Једино што планирам у животу јесте да лек од гљива користим и даље и да се држим савета доктора Азарића, који ми је помогао. Имам 64 године и време је да мало уживам у пензији!

Екипа Курира

Пун снаге
Сад сам отпоран на све

На контроле Милан није желео да иде:

– У болницу нисам ушао, нити планирам. Не желим да ме наново зраче. Ја се осећам као здрав човек. Пре неки дан, кад је било оно невреме, ја и син смо били на крову и паковали цреп који је пао, и то по киши. Да ли мислите да то може да ради болестан човек? Болесни људи морају да пазе на имунитет, а ја сам паковао цреп по киши и ево ме неколико дана касније, здрав потпуно, без прехладе и кашља.

 

Извор: Курир