СРБИЈА ЈАВЉА

ЛУДАЧКА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Ураган Харви је био руско климатско оружје у ЗНАК ОДМАЗДЕ због…

Запањујући нови извештај руског Савета безбедности (СБ) који данас кружи по Кремљу изгледа да потврђује да је историјски, и кастастрофални, ураган Харви који тренутно изазива пустош и хаос у региону заливске обале САД-а, био изазван “свесном и намерном“ употребом застрашујућег новог уређаја за модификовање животне средине (ЕНМОД) који је развио Ростец – и чија је употреба одобрена од стране председнице Савета Федерације, Валентине Матвијенко, за шта се верује да је одмазда за разорну ватру која је избила прошле недеље у Ростову на Дону изазвана од стране оних који су названи “криминални амерички профитни агенти.“

Према овом извештају, Савет безбедности је 14. августа разматрао “жестоку расправу“ између председнице Матвијенко и министра одбране Сергеја Шојгуа у вези са новим ЕНМОД уређајем који је изумео Ростец, а који је толико моћан да може да изазове масивну кишу за 30 минута – и да се министар одбране Шојгу залагао да се он стави под “заштитну/руковање“ Министарства одбране, због својих страхова да би се његова употреба (ван територије Федерације) могла конституисати као ратни злочин по међународнодној конвенији Уједињених нација (УН) из 1977. године под називом “Конвенција о забрани војне или било које друге непријатељске технике за модификовање животне средине.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Забринутост министра одбране Шојгуа по питању овог новог ЕНМОД уређаја, објашњава овај извештај, укључивало је Ростец-ово тестирање 29. маја, над регионом Москве, које је изазвало најмоћнију и најсмртоноснију олују која је погодила овај град у 150 година, резултирајући рушењем неколико стотина дрвећа, огромним поплавама и смрћу 16 грађана – а убрзо је уследила и њихова експериментална употреба два комерцијална лета Аерофлот-а – први је био Аерофлот лет 29. јуна на аеродром “Берлин Сцхöнефелд“ у Берлину у Немачкој, а други је био лет 9. јула на аеродром “Цхарлес де Гаулле“ у Паризу у Француској.

Исто као што се догодило у Москви 29. маја, истиче овај извештај, када је овај моћни ЕНМОД уређај пуштен 29. јуна у Берлину, изазвао је највећу кишу тог века која је потопила тај град – а то се такође десило и у Паризу када је пуштен над тим градом 9. јула и изазвао највећу икад забележену количину кише која је погодила тај град током читаве његове историје.

21. августа, наводи овај извешта, научници из Ростец-а су председници Матвијенко представили “документ захтева“ да спроведу још један тест њиховог ЕНМОД уређаја – овог пута над Републиком Кубом користећи два “модификована“ Аерофлот авиона која су користили током “тестова“ у Берлину и Паризу – и чија је сврха била да се народ овог карипског острва ослободи катастрофалне “суше века.“

Председница Матвијенко је одобрила Росетц-у тестирање њиховог ЕНМОД уређаја над Кубом, каже се у овом извештају, јер је током састанка Савета безбедности изјавила да је “документ затева“ садржао детаљну метеоролошку процену, наводећи да би његова употреба била над ослабљеним тропским делом на западној обали ове острвске нације.

23. августа, наставља овај извештај, Ростец је распоредио два ЕНМОД уређаја из њихових модификованих Аерофлот авиона “изнад/унутар“ овог ослабљеног тропског дела на западној обали Кубе, са њихових летова до Хаване из Брисела у Белгији и Даблина у Ирској – и да је скоро одмах након употребе ових ЕНМОД уређаја, баш као што се догодило у Москви, Берлину и Паризу током претходних тестова, овај мали тропски талас експлодирао у “олују жестоких пропорција“ – и да “блокирајући фронтови“ нису могли да је задрже, шаљући сада ураган Харви ка држави Тексас.

Описан у Америци као “нешто што никада раније није виђено,“ и названо “зомби олујом која је устала из мртвих,“ наводи се у овом извештају, ЕНМОД-ом “побољшан“ ураган Харви је описан од стране америчке Националне метеоролшке службе (НWС) као “без преседана и катастрофалан“ – и чије катастрофалне поплаве сада угрожавају милионе – посебно у четвртом највећем граду Хјустону у Тексасу, где је проглашена једна од најгорих кастастрофалних поплава у скоријој америчкој историји, и спремна је да постане још гора.

Што се тиче тога колико гора може постати ова ЕНМОД-ом “генерисана олуја,“ објашњава овај извештај, нови извештаји сада наводе да би велики делови Тексаса могли “остати ненасељиви дужи временски период,“ и чија економска штета би такође могла бити већа од оне од урагана Катрина – највише због тога што разара само срце америчког енергетског сектора, што сада изазива забринутост у погледу читаве америчке економије.

Са овим ураганом Харви, “побољшаним“ са ЕНМОНД-ом, за који сада упозоровају да је на путу да се врати у заливске воде где ће поново генерисати своју снагу након што је већ испустио невероватних 1,27 метара кише, наставља овај извештај, многи у Савету безбедности сада постављају питања о томе са каквом се одмазом Федерација може суочити од стране САД-а.

Ова питања су први пут постављена на јучерашењем састанку Савета безбедности, након што је министар одбране Шојгу оптужио председницу Матвијенко да намерно користи овај ЕНМОД уређај да нападне САД у знак своје одмазде против Американца због тога што су изазвали катастрофалне пожаре у Ростову на Дону прошле недеље – а председник Путин је на крају јучерашњег састанка Савета безбедноти наредио комплетну истрагу тога.

У овом извештају се наводи да је на састанку Савета безбедности председнику Путину представљен иницијални извештај о пожарима Ростову на Дону, у ком се наводи да су почели 21. августа и трајали до сутрадан, уништавајући скоро 120 грађевина у чему су многи повређеи, укљчујући и 1 познату смрт – и да се у истрази отовореној према Члану 167 Кривичног закона (намерно уништавање или оштећење имовине, укључујући и дела хулиганства, паљењем, експлозијом или другим генерално опасним методама), наводи да су њих започели агенти за некретнине који су радили за компанију која је делимично у власништву Американца по имену Тони Подеста.

Тони Подеста, објашњава овај извештај, је брат шефа председничке кампање Хилари Клинтон за 2016. годину, Џона Подесте – и познат је као супер-лобиста Демократске странке који је прошле године плаћен од стране највеће руске банке (Сбербанк) скоро 200.000 долара да их заступа и који је, такође, пренео милионе долара из Русије у председничку кампању Хилари Клинтон 2016. године.

Што се тиче разлога зашто Тони Подеста покушава криминално да уништи све доказе који га повезују са Русијом, објашњава овај извештај, то је зато што компанија коју поседује са својим братом Џоном Подестом (позната као Подеста Гроуп) има судски позив против њих, који им је прошле недеље издао специјални тужилац Робер Милер који их истражује због њихових веза са Русијом – а то је такође проузроковало да се Тони Подеста сам пријави америчкој влади као “страни агент“ Русије – и да је по америчком закону то морао да уради прошле године.

Овај извештај се закључује напоменом да ће Савет безбедности наставити да истражује питања око Ростец-овог страховитог ЕНМОД уређаја и његово распоређивање у близини Кубе – али још увек нису дошли до никакве одлуке о томе да ли би то требало ставити под “потпуну контролу“ Министарства одбране – и сада су овај ЕНМОД уређај означили као “оружје за масовно уништење.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс

БОНУС ВИДЕО