Занимљивости Издвајамо

МИЛАН (30) ЈЕ У МРТВАЧНИЦИ СПРЕМАО СТАРИЦУ ЗА САХРАНУ: Када је померио прекривач са покојнице СЛЕДИО се од ШОКА

Милан (30) запослен је већ неко време у једној загребачкој мртвачници, где ради на припреми тела за сахрану, што подразумева туширање покојника као и касније облачење.

Дошао је на посао тог дана и као и обично, пресвукао се у радно одело, ставио маску и рукавице и кренуо са припремом туша, како би опрао леш старице који је директно после операције стигао из једне загребачке клинике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је било о старици (80) која је током операције доживела инфаркт и преминула.

– У једном тренутку ми се учинило да се њена рука померила, али сам помислио како ми се учинило- присећа се он.

А онда је уследио прави шок- видео је да се прекривач помера и да старица, која је мртва стигла у мртвачницу, помера ноге!

– Буквално нисам могао да се померим из места од страха. Не знам како сам успео да приђем и померим прекривач, а онда сам се следио. Старица је лежала и гледала ме избезумљено. Мислио сам да сањам, а онда нови шок. Тихим гласом мем је питала „Где сам ја то, сине?“

Милан каже да је у том тренутку изгубио свест. Следеће чега се сећа је да седи на столици, а остали техничари су били поред њега.

Радници из мртвачнице су навикли на плач, падање у несвест и унакажена тела. Постоји само ЈЕДНО што их мучи

– Старица је одмах одвезена на реанимацију, тако да је нисам видео- прича он.

О свему је обавештена управа болнице као и полиција, а истрагом је утврђено да је старици током операције заиста стало срце, али је она заправо пала у дубоку кому.

 

Извор: srbijadanas.com

БОНУС ВИДЕО