Свет

Морган Фримен напао Путина, тврди да су Руси започели рат са САД: Владимир је шпијун и ово није филмски сценарио! (ВИДЕО)

– Ми смо нападнути. Ми смо у рату. Бивши шпијун КГБ, бесан због пропасти своје домовине, припремио је начин за освету – рекао је Фримен

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Амерички глумац Морган Фриман снимио је пропагандни видео за Комитет за истрагу о наводном руском мешању у председничке изборе у САД.

– Ми смо нападнути. Ми смо у рату. Бивши шпијун КГБ, бесан због пропасти своје домовине, припремио је начин за освету. Користећи предности хаотичног стања, он је направио себи пут кроз хијерархијски систем постсовјетске Русије и постао председник. Успоставио је ауторитативни режим и поставио мету на свог највећег непријатеља – САД – говори Фримен.

ГАДАФИЈЕВА ЋЕРКА СПРЕМА РЕВОЛУЦИЈУ: Открила шта јој је отац говорио о Србима, али и како планира да га ОСВЕТИ!

У наставку текста наводи се да као што је истина да је Путин био шпијун КГБ, тако је и истина да тајно, користећи сајбер оружје, напада демократије. Он је такође, назвао Путина „заклетим непријатељом САД“.

– Тај шпијун је Владимир Путин и ово није филмски сценарио. Неопходно је да нам наш председник каже истину – навео је Фримен и потом издекламовао текст који би Трамп требало да каже Американцима.

Његов говор прате архивске сцене сукоба масе и специјалаца за време постсовјетске Русије, које затим смењује кадар на ком је приказан руски лидер Владимир Путин.

Глумац оптужује Русију за сајбер напад на демократске државе и за ширење пропаганде, а затим позива председника САД Доналда Трампа да „каже истину“ и обрати се Американцима поводом „руског мешања“ у изборе.

КОРАК КА ИСТИНИ: Колико нас је отровало НАТО бомбардовање

Иначе, као чланови експертског савета на сајту ове организације су наведени режисер Роб Рејнер, бивши шеф Националне обавештајне службе Џејмс Клепер, научни сарадник Савета за међународне односе Макс Бут и политиколози Норм Орнштејн и Чарлс Сајкс.

 

Извор: Telegraf.rs