Издвајамо Србија

НЕЗАПАМЋЕНО НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ: Жена пребила мужа, патосирала га, крвав бежао да га полицајци заштите, они једва успели!

СОКОБАЊА – Сокобањска полиција ухапсила је жену З.М. (44) из оближњег села Врмџа због сумње да је починила насиље у породици. Она је најпре вређала, а затим истукла свог невенчаног супруга Д.С. (49) и нанела му лаке телесне повреде.

– Осумњичена З. М. се вратила кући из Сокобање и наишла на закључана врата. Почела је да удара песницама и то је пробудило њеног супруга који је устао и отворио јој. Међутим пред вратима је угледао своју жену зајапурену од беса. Она је почела да га вређа, а супруг се бранио да је легао да спава и да је врата закључао да не би неко ушао и покрао их, пише Блиц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разбеснелу жену то није смирило, већ је мужу наводно залепила једну шамарчину, а затим почела да га удара где год је стигла. Супруг се бранио све док га З.М. није ударила песницом у нос и патосирала га.

Д.С. се, обливен крвљу, домогао дворишта и почео да бежи. То су виделе комшије и позвале полицију која је убрзо дошла.

– Када смо стигли, жена је јурила мужа који је имао крв на лицу. Видевши полицију, муж је брзо побегао код њих да га заштите. Успели смо да обуздамо З. М. Иначе, то је ситна жена, ниска растом и просечне грађе – сазнајемо од надлежних.

З.М. се од првог мужа развела када ју је он оставио јер га је често тукла.
Полицајци су, такође, водили битку са њом и једва успели да обуздају З. М. и приведу је.

Невенчани супруг Д.С. је пребачен у болницу где су му констатоване лаке телесне повреде. Против З. М. је поднета пријава због насиља у породици и одређен јој је притвор до 48 сати.
Извор: Курир.рс

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/dFQ1uQFDNeg