Свет

НЕЗАПАМЋЕН ХОРОР У РУСИЈИ: Психички болесник ОДСЕКАО БЕБИ ГЛАВУ и носио је улицама града!

Нећака је молила власти да га не пуштају из болнице

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убица, ослобођен из психијатријске болнице одсекао је 18-месечној беби, која му је иначе рођака главу након што је пуштен из психијатријске болнице. Он је ножем разрезао главу и носио је по улицама Астрахана , причају очевици.

Вулин одбацује оптужбе: Могао сам да кажем да ми је стан дао и Жељко Митровић

Током овог напада, Михаил Елинкси (42) убо је и своју нећаку, мајку мртве девојчице, и нанео јој озбиљне повреде абдомена.

Иначе, она је тражила од власти да га не пуштају из психијатријске болнице, страхујући да је озбиљна опасност, јер је и пре шест година убио жену. Очајнички је хтела да спасе своју ћерку Наталију, али је била избодена док је дошла до кухиње где јој је била ћерка.

– Погледајте како се завршило. Хтели смо да изађемо, моја ћерка је била на свом трициклу. Извадио ју је, зграбио и одвео у кухињу. Затворио је врата и почео да сече. Покушала сам да га зауставим, да трчим у куњињу, али ми је забио нож у стомак – рекла је она.

ПАДА И ПОСЛЕДЊА ЗОРАНОВА ОДБРАНА! Појавио се сведок који га је видео тамо ГДЕ ЈЕ ТВРДИО ДА НИЈЕ БИО!

Иначе, локални извештачи кажу да је човек трчао по улици држећи одсечену главу. Полицији је требало пола сата да га задржи. Одведен је у болницу са три ране од метака, где је и умро.

 

Извор: Espreso.rs / Daily mail