СРБИЈА ЈАВЉА

НИЈЕ ИРМА АЛИ ЈЕСТЕ „НУКЛЕАРНИ УДАР“ НА КАЛИШУ: Пукла бомба, ПЕРО АНТИЋ потписао за ЗВЕЗДУ! (ВИДЕО)

Некадашњи играч Црвене звезде Перо Антић, враћа се у црвено-бели дрес, пошто је у понедељак потписао једногодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге!!!

Некадашњи играч Црвене звезде Перо Антић, враћа се у црвено-бели дрес, пошто је у понедељак потписао једногодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге!!!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Македонски репрезентативац и троструки освајач Евролиге са екипама Олимпијакоса и Фенербахчеа, рођен је 29.јула 1982.године у Скопљу.

Велику каријеру коју је градио у европским оквирима освајајући трофеје Евролиге и наступајући за изузетно квалитетне тимове, обогатио је и играњем у НБА лиги, где је наступао за Атланта Хоксе током две сезоне.

Антић, који је висок 210 центиметара, успешно игра на две позиције: крилног центра и центра. Никада није крио и огромну приврженост Црвеној звезди за коју је наступао током две сезоне (2006 и 2007) и освојио и национални куп.

Антић, који је први македонски кошаркаш који је играо у НБА лиги, наступао је у Европи за бројне клубове: АЕК, Лукоил, Спартак, Олимпијакос, Фенербахче… са којим је прошлог лета освојио прву титулу у Евролиги за један турски клуб. Пре тога, играјући 2011 и 2012.године за Олимпијакос, био је важан „шраф“ у две узастопне евролигашке титуле клуба из Пиреја.

Погледајте његове најбоље потезе у дресу Фенербахчеа из прошле сезоне

https://youtu.be/hyyYQ6PaoJc

Прекаљени крилни центар је наступајући за репрезентацију Македоније 2011.године у Литванији био један од најзаслужнијих за историјски пласман и освојено 4.место на ЕП, на коме је убацивао скоро 12 поена уз 8.5 скокова по мечу.

Повратак Антића у вољени клуб, донеће црвено-белима велики квалитет, али и огромно искуство које је Антић сакупио градећи успешну каријеру у Европи и САД.

КК Црвена звезда мтс овом пирликом изражава велику захвалност на разумевању господину Жељку Обрадовићу и КК Фенербахче.

Ово је најбољих 10 потеза Антића у НБА

 

Перо, добро дошао у своју другу кућу – Црвену звезду!!!

https://youtu.be/w7-Y8NfSBUo

 

Извор: kkcrvenazvezda.rs / Србија јавља

БОНУС ВИДЕО