Србија

ОБРАЗ: Брже, јаче, коље!

Брже. јаче, коље! (Фото: Образ)

БЕОГРАД – Поводом најаве одржавања поворке срама и содомског греха на улицама Београда, као и поводом све погубнијих потеза Александра Вучића везаних за Косово и Метохију, Отаџбински покрет Образ је за данас пријавио протестни скуп испред Председништва Србије, под називом „Вучић + Брнабић = Харадинај“, стоји у саопштењу покрета Образ у којем се каже да је скуп забрањен од стране марионетског режима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, овај протест је забрањен одлуком марионетског режима, под изговором да на скупу може доћи до угрожавања безбедности и здравља грађана, јавног морала и ометања саобраћаја, наводе из Образа.

Такво „образложење“ је крајње лицемерно, будући да се овог истог дана у Београду одржава скуп којим се отворено шири и намеће јавни неморал.

Да је Србија збиља правно уређена држава, скуп којим се промовише содомски грех би морао да подлеже Уставом прописаним условима за забрану. Али, у земљи која се своди на феудални посед браће AV, онемогућава се окупљање родољубивих грађана чија је једина „мана“ то што се залажу за очување јавног морала, одбрану духовног и породичног здравља нације и поштовање Устава и закона, поручују из Образа.

Србија се данас налази под колонијалном управом, која настоји да угуши сваку могућност слободарског мишљења и деловања. Управо зато, наша дужност је да не ћутимо, него да смело и одлучно кажемо истину. А истина је да од Вука Бранковића Србија није имала таквог издајника и штеточину као што је Александар Вучић.

Ниједно безакоње не траје вечно, па неће ни његово. Наше је да не клонемо духом, него да се истином, вером и истрајношћу боримо и изборимо за слободну Србију, каже се у саопштењу Образа.

У свом стилу, покрет Образ је припремио и креативни плакат који би био заштитни знак најављеног протеста, а на њему су ликови Александра Вучића, Ане Брнабић и Рамуша Харадинаја уз слоган који представља варијацију изборног слогана Александра Вучића и СНС-а, а који каже „Брже, Јаче, Коље“.

Извор: Србија Јавља