Занимљивости Издвајамо

ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Трамп добио корпу од принцезе Дајане, па јој се сурово ОСВЕТИО (ВИДЕО)

Незадовољан принцезиним одбијањем, садашњи председник САД-а био је веома експлицитан када је говорио о Дајани након њене смрти

Прекјуче, 31. августа, навршило се 20 година како је принцеза Дајана погинула у саобраћајној несрећи у Паризу. Тим поводом, преминула принцеза је већ данима у центру пажње јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Између осталог, помињао се и њен однос са тренутним председником САД-а, Доналдом Трампом.

Након њеног развода од принца Чарлса, Дајани се Трамп упорно удварао. Слао јој је на стотине ружа, које су једва стале у њене просторије, а Дајана се поверила пријатељу како је Трамп „вреба“.

Фото: Јутјуб

Међутим, изгледа да Трамп није био задовољан принцезиним одговором, што се може закључити из његових изјава, које је дао неколико месеци након Дајанине смрти.

У једној телевизијској емисији, изјавио је: „Да, наравно да сам могао да спавам са њом“.

Трамп је 2000. године у другој емисији изјавио да је Дајана била у његових топ 10 жена. Када га је водитељ питао да ли би спавао са њом, Трамп је одговорио: „Да, без икаквог оклевања“.

Додао је још и да је била „лепа попут супермодела, али и помало луда“, што по Трамповом мишљењу није било тако страшно.

Нема сумње да је Трамп својим изјавама поново шокирао јавност. Нажалост, Дајана није више жива како би се осврнула на његове простачке коментаре и говорила у своје име.

 

Извор: likemag.com

БОНУС ВИДЕО