Србија

Осмогодишњак који је Вучићу рекао НЕ, добио дрес Ријеке са потписима фудбалера

Осмогодишњи Тино Поповић из Ријеке који је постао интернет звезда региона након што је одбио предлог председника Србије Александра Вучића да уместо за Ријеку почне да навија „за неки већи клуб попут Звезде или Партизана“, фудбалски клуб у његовом граду поклонио је дрес са потписима свих играча.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дечаку који је усред Београда Вучићу рекао одлучно „не“ и остао веран својој Ријеци, управа клуба поклонила је дрес са потписима свих играча. Поклон му је уручен у суботу на утакмици Ријеке и Цибалије, пише хрватски портал 24 сата.

„Не треба превише истицати колико је овај гест значио малом навијачу, само једном од многих из нове генерације који ће још дуго живети, дисати и навијати за – Ријеку“, навео је фудбалски клуб на својој веб страници.

КОЛИНДА НОСИ ПУТИНУ ПОРУКУ НАТО И САД: Нећемо мирно посматрати КАКО НАОРУЖАВАТЕ СРБЕ!

Вучић је 24. августа у Београду примио децу из Костајнице, Ријеке и задарског залеђа који су као полазници летње школе „Свети Сава“ из Београда, неколико дана боравили у Србији.

Када је од једног осмогодишњака чуо да навија за Ријеку Вучић му је узвратио: „Тино, мораш да нађеш неки већи бољи клуб да навијаш – да буду Звезда или Партизан, мало већи клуб од Ријеке, Динама, Хајдука – значи или Звезду или Партизан… Тино да ти кажем нешто, на простору бивше Југославије, а и шире од тога, Београд је лепши од свих осталих градова и то уверљиво. Већи је од Загреба два и по пута, скоро три Загреба стану у један Београд, пет Сарајева стану у један Београд. Рачунам да је Београд твој град исто колико и Ријека и таман да волиш највише Београд и Ријеку“, рекао је Вучић.

 

Извор: Vestionline.com

 

Бонус видео: