Издвајамо Србија

Панична изјава свекра Владимира отворила Пандорину кутију, ЈЕЛЕНИН И ЗОРАНОВ ОДНОС БИО ЈЕ СВЕ САМО НЕ ИДИЛИЧАН!

Фото: Јутјуб

Чудно понашање породице Марјановић, контрадикторне изјаве, претерано експонирање у јавности само су неке од чињеница које су пробудиле сумњу да су чланови ове породице на неки начин евентуално умешани у убиство певачице Јелене Крсмановић

Од убиства Јелене Крсмановић у априлу 2016. године чланови породице њеног супруга, али и сам њен супруг, који је сада ухапшен због сумње да је убио своју супругу, на све начине покушавали су да докажу да је Јелена била “божанствено створење” са којом се никада нико од њих није посвађао.

Међутим, последња изјава њеног свекра Владимира, којом је панично покушавао да укаже да је Јелену убио љубавник открила је мрачне тајне ове породице и отворила Пандорину кутију у којој стоје потпуно друге чињенице – Јеленин и Зоранов однос био је све само не идиличан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Криминолог Добривоје Радовановић анализирао је чланове породице Марјановић и њихово понашање

Зоранова мајка Зорица је можда најинтересантнија личност у породици Марјановић. Својим понашањем трудила се да што мање буде у медијима, суздржавала се од коментара. Међутим, баш такво понашање пробудило је сумњу да она можда нешто скрива. Први бизаран поступак ове жене догодио се непосредно након што је откривено да је Јелена убијена.

Она је пред представницима медија била уплакана, да би непосредно након тога ушла у кућу и урадила себи маникир. Уследио је низ необичних поступака. Зорица, која се иначе бави надрилекарством, није отишла на сахрану снаје, а како је тада казао њен супруг Владимир, “она тамо није смела да оде због посла којим се бави, јер је на гробљу веома лоша енергија и ако би се тамо појавила, угрозила би своју енергију”.

Такође због “енергије” коју поседује, Зорица је два пута одбила да буде подвргнута полиграфу. Ипак, можда најчуднија ствар коју је ова жена урадила јесте то што није отишла у посету сину Зорану који је од прошлог петка у притворској ћелији Централног затвора у Београду.

Криминолог Добривоје Радовановић каже за Зорицу Марјановић да је доста ексцентрична особа.

– Поседовање енергије може да постоји, али у изузетно ретким приликама и особе које је поседују биле би испитане. Овде се не ради о томе да је она врачара или нешто слично и да има ту енергију која може да помаже здрављу људи.

Њено одсуство са сахране може се тумачити њеном ексцентричношћу, али то је мање вероватно, јер такви људи поштују обичаје. С друге стране, њен неодлазак на снајину сахрану може да се протумачи тако да она није желела да својом појавом или неким понашањем које би уочили други људи открије детаље који би осумњичили њену породицу. Самим тим, ова друга теза вуче на кривицу сина или неке њене блиске особе – наводи Радовановић.

Особа из породице Марјановић која се поред Зорана највише појављивала у медијима је његов отац Владимир. Од тренутка када је сазнао да му је снаја убијена, непрестано је наглашавао да је Јелену волео као ћерку, потенцирао је да је однос ње и Зорана био идеалан, да она никада не би могла да га превари…

Међутим, након што је Зоран ухапшен, Владимир је изјавио да је Јелена имала љубавника који ју је убио, што се у потпуности коси с оним што је до тог дана причао о снаји. Одмах затим, Владимир је престао да комуницира са новинарима. Владимир је претходних 17 месеци стално проводио време са сином, бранећи га и на неки начин заступајући.

Како наводи Добривоје Радовановић, Владимирово понашање је класична реакција бесног човека.

– Такав човек у почетку штити породицу покушавајући да све чланове покаже у позитивном смислу и да пази да не да изјаву која би пробудила сумњу. Сада је он бесан и његова изјава да је Јелена имала љубавника јесте класична прича да се жртва прогласи главним кривцем за нешто што се десило – каже он.

ДЕВЕР МИЛОШ – Човек који не даје изјаве

Јеленин девер Милош особа је која никада није желела да коментарише било шта. Повучен и тих, најмање је експониран у медијима, међутим, увек је био ту. На сахрани, саслушањима, у посетама…

Милош се никада није одвајао од брата и оца. Док су они причали, Милош је ћутке стајао поред њих и посматрао. Понекад је знао да их прекине у изјавама како би им нагласио да је време да се крене или да се не прича. Међутим, од самог убиства његове снаје појављивале су се у медијима разне спекулације о њему: од тога да је он можда егзекутор овог монструозног злочина до тога да зна све, али да крије.

– То што он не комуницира са другим људима је природно. Он је такав, ћутљив тип човека, те избегава да прича било шта, јер он може бити окривљен и његова свака реченица га може прогласити сумњивим – наводи Радовановић.

Извор: Informer.rs/blic.rs