Издвајамо Србија

ПРОГОВОРИЛА ЈЕЛЕНИНА СЕСТРА: Теодора открила истину о вези певачице са тајкуном (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Након хапшења Зорана Марјановића, који се сумњичи за убиство своје супруге Јелене Марјановић, бригу о њиховој ћерки Јани могла би да преузме сестра од стрица убијене певачице „Звезда Гранда“, Теодора Крсмановић.

Она каже да ће сутра допутовати у Београд из Краљева како би боравила са Јаном.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тачно је да сам најближа са њом, и стало ми је само да њој буде лакше и да из свега изађе са што мање трауме. И док је Јелена била жива, стално смо се виђале и једино смо ми долазили код ње у кућу. Данас сам се чула и са Зорановим оцем Владимиром, који је тотално у шоку, те слабо и говори – објаснила је Теодора.

Девојка објашњава да не верује, баш као и свако ко је икада упознао Јелену, у Владимирове приче о томе да је била у вези са тајкуном.

– Јелена је жена била опседнута нарушеним здрављем своје мајке, стално је била на релацији кућа, вртић, болница. Није имала времена ни воље за било шта изван тога, а они који је познају знају да превара није био њен стил – навела је Теодора.

Иначе, пред кућом Марјановића налазиле су се бројне медијске екипе, а а ту је био и Зоранов брат Милош који је у наручју држао малену девојчицу.

Подсетимо, више од годину дана на монструозан начин убијена је певачица Јелена Марјановић, а синоћ је због сумње да ју је убио ухапшен њен муж Зоран.

Он је прекјуче напустио ријалити „Задруга“, у који је ушао да би, како је рекао, испричао истину о себи и убиству своје супруге. Ријалити је напустио, како је јуче наведено, јер му је Социјална служба дала рок од осам дана да не би остао без старатељства над ћерком Јаном (6).

Зоранов отац: Јелену је убио тајкун, Зорану је намештено

Владимир Марјановић, отац Зорана Марјановића, који је вечерас ухапшен због убиства супруге Јелене Крсмановић Марјановић, потврдио је за Курир да је његов син ухапшен, међутим тврди да је ово „хапшење намештено“ и да је Јелену убио тајкун.

 

 

Извор: Курир.рс / Телеграф