Занимљивости Издвајамо

СНОВИ, МИРИСИ, ДОДИРИ, ГЛАСОВИ: На ових 15 начина се живима јављају покојници!

Pixabay.com

Преминули покушавају да се повежу са нама сваки дан.

15 начина на који нам се наши покојни јављају:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

1. Посета у сну: То је најчешћи начин који духови бирају за комуникацију. Преминула особа која вам улази у сан често је окружена неком врстом светла. У сну, док разговара с вама или од вас тражи да некоме пренесете поруке, она обично нуди неку врсту утехе да је у реду.

2. Осећај присутности: Многи људи након смрти драге особе неко време осећају њену присутност. Можда ћете примијетити неку промену у атмосфери или енергији и струјању ваздуха када су поред вас. Ноћу можда осетите да је неко у кревету поред вас, или да неко седи поред вас док читате књигу у вечерњим сатима. То је уобичајена врста посете.

3. Осећај додира: Загрљај, додир четке за косу, осећај да вас неко држи за руку, или благи додир на леђима – то су тек неки од утешних облика повезаности с преминулом особом који се могу догодити. Најчешће, ово се догађа неколико дана након смрти вољене особе и касније бледи.

4. Знакови који се јављају већ на сахрани: Духови умрлих људи присутни су већ током закопавања њихових тела. Често покушавају некако утешити људе које су оставили на овом свету и рећи им да је њима добро.

5. Осећај познатог мириса: Способност да осетите специфичан мирис вољене особе, што може бити мирис дима цигарете, парфем, мирис омиљеног цвећа, или кухиње, ако је у питању особа која је добро кувала.

6. Гласови: Могуће је да чујете глас вољеног покојника који говори кроз вас, или изнутра, кроз мисли или речи које за вас представљају неку поруку. Најчешћи је управо тај унутрашњи слух који је сличан расправи која се догађа унутар вашег ума. Духови немају дар говора, њима је тешко стварати буку, зато најчешће разговарају на тај начин. Узмите тренутак и причекајте да видите можете ли добити одговоре на нека питања на која вам само вољени покојник може одговорити. Обично можете.

7. Неочекивани електрицитет: За оне с друге стране, забавно је користити енергију за комуникацију, па могу манипулисати телевизором, светлима или играчкама, како би задобили вашу пажњу.

8. Звоно телефона: Непознати број и тишина с друге стране могу бити знак. Телефон је такође повезан са струјом, па духови могу манипулисати енергијом да би вас назвали.

9. Симболи, знакови, случајности или синкроницитет: Покојници су често врло нестрпљиви и желе да знате да су део вашег живота, па се могу јављати кад то најмање очекујете. Зато ће вам понекад упутити знакове које ћете тешко игнорисати. На пример, дух вам може поставити перје по путу, или мале кованице, тако да их у једном дану нађете неколико. Преминули често успевају и лупкати по прозору како би ухватили вашу пажњу. Духови могу користити животиње, попут лептира, птица, бубамара – ако видите да чине нешто необично, то је знак за вас. То може бити цвеће које вам се неочекивано појави на столу или на путу, као и непознати људи које срећемо, који на неки начин оставе печат у нашем животу.

10. Покрети: Понекад, духови могу преместити ствари да би задобили вашу пажњу. Можда ћете фотографију пронаћи на месту где је сами никад не бисте оставили.

11. Сенка на фотографији, указање: Могли бисте видети указање будни, отворених очију, или сену која пролази поред вас. Друга је могућност сена и светли обрис особе на фотографији и слично.

12. Ствари вам необјашњиво нестају: Када сте потпуно сигурни да сте неку ствар оставили на одређеном месту, а тамо је нема. Може се радити о томе да вам покојник покушава показати да је поред вас или се жели с вама нашалити.

13. Имате визије: Учини вам се да покојника видите у соби, видите његово лице у огледалу, на прозору итд. Он може изгледати помало прозирно или белкасто. Понекад се може у секунди појавити на туђем лицу, као да га прекрива.

14. Ако је ваш ближњи волео кућне љубимце: Можда ће ваш пас почети из чиста мира махати репом или ће ваша мачка почети да преде без икаквог разлога. Животиње имају посебан дар, односно могу осетити много суптилније феномене од људи.

15. Појављују се одређени бројеви: То може бити датум рођења или смрти преминулог. Бројеве тог типа, који вам нешто значе, можете угледати на сату, на неком рачуну, таблицама аутомобила и слично.
Фото: Pixabay.com

Извор: Курир.рс / 24сата.хр

БОНУС ВИДЕО