Србија

СНП 1389: „Двери“ су „Звери“!

БЕОГРАД – Још једном је председник „Звери“, другар проусташких елемената и неговатељ америчких агената у руководству, пријатељ пројеката Срђе Поповића, показао свој прави карактер, каже у оштром саопштењу Михаило Јањић из СНП 1389, коментаришући инцидент који се десио испред зграде РТВ Пинк на данашњем протесту покрета Двери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако данас, као мизерна опозиција којој се подршка оправдано мери промилима, пребија новинаре, сутра би као власт правила спискове за одстрел, вешање и прогон, наводи се у саопштењу.

Срећом овај поремећени тоталитариста није до сада, као лажни патриота, успео да завара грађане а неће ни убудуће.

Присетимо се 5. октобра када су „отпораши„ међу којима и данашњи челници покрета „Звери„ мучки пребили дирекора РТС Драгољуба Милановића, данас је иста та хорда, како то само њима и доликује, „мушки„, „џентлменски„ и „храбро„ применила своје манире према новинарки Гордани Узелац. Овакав срамни гест где се крвнички пребија једна дама и новинарка примењивали су једино фашисти а сада је то постао и тренд покрета „Звери„.

У своје лично име, у име СНП 1389 новинарки Гордани Узелац желим брз опоравак, а од полиције и надлежних органа хапшење насилника који су очигледно револтирани тужном истином да им се подршка своди на један аутобус, поручују из СНП 1389.

Извор: Србија Јавља