Србија

ТЕШКА КОРУПЦИЈА НАПРЕДЊАКА: Радикали имају језив аудио снимак! (ВИДЕО)

Миљан Дамјановић (Фото: Јутјуб)

БЕОГРАД – Миљан Дамјановић, први човек београдског одбора СРС-а и кандидат за градоначелника, на редовној конференцији СРС-а жестоко је оптужио Српску напредну странку за покушаје подмићивања активиста и чланова СРС-а, наводећи као један од примера скандалозни случај из Кањиже.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, како каже Дамјановић, СНС је покушао преко једног свештеног лица да „врбује“ чланове СРС-а за прелазак у Српску напредну странку.

Преко једног свештеног лица су нудили новац и радно место нашем председнику општинског одбора и то је урадио ни мање ни више него поп.

Тај наш човек чак није ни одборник, али му је нуђено да буде потпредседник Скупштине општине, објашњава Дамјановић и наводи да је тај поп рекао „ми можемо све, па чак и да те поставимо, иако то није по закону“.

Дамјановић наводи и други случај за који радикали имају и аудио снимак, где је у београдској општини Звездара врбован одборник СРС-а, Александар Смиљанић.

„На том аудио снимку се јасно чује како се нашем одборнику нуди новац, а реч је о десетинама хиљада евра.“ – каже Дамјановић.

Дамјановић каже да су тако напредњаци у Сурчину купили шест одборника СРС-а, наводећи да је цифра која се помиње 30 хиљада евра.

Дамјановић детаљно објашњава целу мрежу и методе подмићивања и куповине „одборника“ које се спроводе како у Београду, тако и широм Србије.

Погледајте шта је све рекао Дамјановић:

Извор: Комерсант.рс