Издвајамо Србија

ТУЧА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА ПРОКУПЉЕ: Потукле се директорка и васпитачица предшколске установе „Невен“

Челница ПУ „Невен“ Гордана Цветковић преместила Јелену Шубарановић из једног у други објекат, што је довело до туче наочиглед збуњених суграђана
Након сукоба током састанка Стручног већа, директорка Предшколске установе „Невен“ Гордана Цветковић и васпитачица Јелена Шубарановић потукле су се насред улице.

Из тог фајта, који су гледали и збуњени грађани Прокупља, Шубарановићева је изашла са огреботинама на руци. Проблем између њих две је, како сазнајемо, настао јер је директорка пребацила васпитачицу из објекта у којем је до сада радила у други.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Два дана пре заседања Стручног већа била сам код директорке и она ми је рекла да бирам с којом колегиницом ћу радити. Мислила сам, јер смо биле блиске, да је то завршено. Кад је на састанку Стручног већа прочитала да ме је пребацила, бурно сам реаговала. Изашла сам демонстративно јер нисам то очекивала. Испушила сам цигарету и вратила се. Потписала сам и тада ми је опсовала родитеље. На то нисам одреаговала. Онда сам после посла отишла у кафић са сестром и срела правницу. Док сам причала с њом, наишла је Гордана Цветковић и лепо сам је питала зашто ми је то урадила. Почела је да ме псује, ухватила ме за руке и том приликом огребала. Једва сам се ишчупала – каже Шубарановићева.

Она додаје да већ три дана не може да се смири, да је под седативима и да је два пута била у Хитној служби.
– За мене је ово велики шок. Разлог таквог њеног понашања је новчани дуг који има према мом оцу. Она је извршила мобинг, психички притисак и физички ме напала, и ја ћу да је тужим – истиче васпитачица.

Међутим, директора Цветковић тврди сасвим другачије. Она каже да је премештај Шубарановићке уобичајена ствар и да је васпитачица због тога, кад су се касније среле у граду, насрнула на њу.

– Изашла сам да прошетам, јер сам тог дана била под великим притиском. Наишла сам на њу и она је почела да виче и ухватила ме за руке. Једва сам успела да се отргнем и да се повучем. Замолила сам је да се смири, али није хтела да ме слуша. Кренула сам даље, али је наставила да иде за мном и опет ме ухватила за руке – прича Цветковићева, која је сутрадан инцидент пријавила полицији.

Сведочења бројних очевидаца умногоме ће помоћи да се расветли цео догађај.
Извор: Курир

БОНУС ВИДЕО

https://youtu.be/HyJNmmLo_mY