Издвајамо Спорт

ЂОРЂЕВИЋЕВ ПОТЕЗ НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Погледајте како је АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ искулирао Брнабићку

Кошаркашка репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у Турској, иако је на шампионат отишла веома ослабљена.

Током припрема али и на самом првенству пратили су нас малери, па смо поред раније отписаних Теодосића, Бјелице, Недовића, Радуљице, Калинића, Симоновића и Јокића, остали без министра одбрфане Лазића а у полуфиналу се повредио и Стефан Јовић, који није могао да издржи цело финале против Словеније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак наш тим вођен Александром Великим је освојио сребро које сија као злато, победнички менталитет који је имао као играч Ђорђевић је као селектор пренео на играче и практично са Б тимом Србија је друга у Европи, што је за сваку похвалу.

Да су судије имале уравнотежен критеријум, Србија би сад била на крову Европе, али има времена, не треба туговати, наше време долази.

Један детаљ са доделе медаља је буквално запалио интернет.

На додели је учествовала и премијерка Србије Ана Брнабић а Саша Ђорђевић је лагано искулирао, вероватно желећи тако да стави многима до знања, шта мисли о њеном избору на место премијера Србије.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Србија јавља