Издвајамо Спорт

ЈОВИЋ СПРЕМАН ЗА ФИНАЛЕ: Ноле га излечио, послао лековиту крему!

Ђоковић послао лековиту крему како би стартни плеј Србије скинуо оток са повређеног чланка
Новак Ђоковић још једном је показао своју величину и љубав према Србији.

Фото: Јутјуб

Наш најјбољи тенисер свих времена укључио се у опоравак Стефана Јовића, који је повредио зглоб у полуфиналу ЕП са Русијом, па је преко својих људи послао лековиту крему за стартног плеја репрезентације. Јовић ће сигурно бити спреман за финале против Словеније (20.30, РТС 1).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђоковић је преко својих веза послао специјалну крему која помаже у опоравку, тако да је ова изненадна помоћ олакшала посао масерима и физиотерапеутима приликом третирања отеченог зглоба.

На срећу, јутарњи преглед на магнетној резонанци показао је да Јовић није изгубљен за одлучујући меч и да уз стиснуте зубе може помоћи саиграчима да освоје злато!
– Све је у реду. Стефан је урадио магнетну резонанцу. Није озбиљнија повреда, то је дисторзија зглоба. Мени је још после меча с Русијом рекао да ће играти, да има велику жељу да игра. Не сумњам да ће дати све од себе – рекао је јуче селектор Ђорђевић.

Изгледа да је „орловима“ мало било малера у припреми за ЕП, када је екипа остала без Теодосића, Бјелице, Јокића, Недовића, Калинића, Радуљице, Марковића, Симоновића…
– Није нам то пожељно и потребно, али каква је ово година била, уопште ме не чуди. Сада морамо добро да водимо рачуна кад пролазимо улицу, да не прелазимо на жуто него само на зелено, да гледамо у рупе, да се нешто не деси. Мењамо уље на аутобусу, само да све буде како треба – нашалио се Ђорђевић.

Дејан Петковић

Сале објаснио
СТЕФАН ЈЕ ИГРАЧ СА ВЕЛИКИМ ХММ… СРЦЕМ

Одмах после велике победе над Русијом, док се чекао први озбиљнији специјалистички преглед Јовићевог зглоба, селектор Ђорђевић је знао да ће га имати на располагању за финале. Осећај га није преварио, јер је имао у виду карактер свог играча.
– Јовић је играч са великим хммм…. срцем – рекао је Ђорђевић на званичној конференцији, која је била на енглеском језику.

 

Извор: Курир