Занимљивости Издвајамо

ПЕТРА СУ СПРЕМИЛИ ЗА САХРАНУ: Кад су отворили сандук, гробљем се проломила ОВА РЕЧЕНИЦА, након чега су се сви СЛЕДИЛИ!

Његовој ћерки је позлило након тог призора

Погребна друштва у Сарајеву у последње време предузимају оштрије мере провера приликом укопа, због несвакидашњих догађаја који су се дешавали током 2012. године, када је забележена замена тела покојника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Петар (79) је преминуо у новембру 2012. године, а његова породица је одлучила да на погребу ковчег буде затворен. Међутим, пре него што је поворка кренула ка гробном месту, његова рођака је изразила жељу да се ковчег отвори, како би му унутра ставила цигарете.

– Услишили су јој молбу и отворили поклопац са сандука, а гробљем се проломио њен врисак ” Шта је ово, где му је глава?!” – прича један од сведока ове бизарне сцене.

Према његовим речима, настао је прави хаос, јер је породица приметила да је у ковчегу други леш особе која је, очигледно преминула насилном смрћу, за разлику од Петра који је издахнуо услед дугогодишње болести.

Тај дан је на локалном гробљу било заказано шест укопа, а сва тела су из мртвачнице брзо отпремљена. У тој брзини, десио се превид једног од запослених у мртвачници, па је картицу са Петровим именом залепио на ковчег у ком се налазило тело неидентификованог бескућника који је претходни дан погинуо у стравичној саобраћајној несрећи, када је пао под точкове камиона који му је буквално прешао преко главе.

Породица је одмах обавестила надлежне органе, полицију и мртвачницу која је отпремила тело, а у читавој овој морбидној збрци породица је имала среће да је други ковчег био остављен за последњи укоп тог дана, тако да се брзом интервенцијом Петрова сахрана ипак одржана тог дана.

– Његовој породици је ово најтеже пало, ћерки је позлило, па је морала да прими ињекцију за смирење. Не знам да ли ће предузети неке мере против одговорних, али знам да су дали изјаву полицији- прича један од рођака који су били на сахрани.

Ова догађај се годинама препричава, али надлежни га још ниједном нису потврдили нити демантовли, а тако да је непознато да ли је у питању преувеличана или истинита прича.

 

Извор: srbijadanas.com

БОНУС ВИДЕО