Албанија рекла „НЕ“ Косову! ШИПТАРИ РАЗОЧАРАНИ! – СРБИЈА ЈАВЉА

Албанија рекла „НЕ“ Косову! ШИПТАРИ РАЗОЧАРАНИ!

Албанија је рекла „НЕ“ Косову на захтев Приштине да грађанима Косова додели албанске пасоше јер грађани Косова неће да трпе што су изоловани од остатка Европе.

 

Екипа Прве телевизије је истраживала шта се крије иза молбе Хашима Тачија албанском председнку: Стварање велике Албаније или је у питању чист очај?

ДА ЧОВЕК ЗАПЛАЧЕ – СВАКА ЧАСТ ЉУДИНО! Амир Реко је спасао 45-ро Срба, иако су три дана раније побијени његови

Исто је црвен ко српски, има препознатљивог двоглавог орла. Са њим се може пут под ноге и знајући то, Хашим Тачи је затражио од Иљира Мете да грађанима Косова омогући да постану и држављани Албаније

„Али је овде суштина у томе да ипак постоје те идеје које се залажу за што ближе повезивање Тиране и Приштине, не бих да кажем, али личи на стварање једне државе“, сматра шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

На тај потез Тачи се одважио јер како каже Европа Косоваре држи у изолацији. А у ствари, Приштина као и раније Београд мора да испуни два услова да би добила безвизни режим: да већ једном заврши демаркацију границе са Црном Гором и оно теже – настави борбу против организованог криминала и корупције. Из Тиране им поручују да домаћи из Брисела мора да се уради

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: