Издвајамо Србија

АМФИЛОХИЈЕ РЕКАО ИСТИНУ О АБОРТУСИМА: Сви га напали а онда се јавио Никола и ЗАПУШИО ИМ УСТА! (ФОТО)

Амфилохије је приликом служења литургије у у Пећкој Патријаршији прокоментарисао чињеницу да српкиње праве много абортуса, а онда је јавност скочила. Због његове изјаве, многи су га напали, али један певач је подржао ове речи.

Митрополит Амфилохије (фото:ЈуТЈуб)

 

„Оне у својим утробама побију за једну годину више деце него што су побили Мусолини и Хитлер и Броз и ови који су овде на Косову и Метохији. А хоћете да као народ имамо благослов Божји“, рекао је митрополит Амфилохије и тиме изазвао буру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Друштвене мреже су се убрзо усијале, многи су га критиковали јер, како кажу, нико се није сетио колика је стопа сиромаштва у Србији и да деци треба обезбедити много тога.

Међутим, многи су митрополитана и подржали, а један од њих је и певач Никола Роквић.

 

Бљесак небеског царства… Bljesak nebeskog carstva… #manastirkaona

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

Он је на друштвеној мрежи „Инстаграм“ објавио потресну слику и јаку поруку која је прати.

„Видим сви безбожници скочише на изјаву митрополита Амфилохија Радовића, у којој велики борац и чувар православног и српског идентитета у мученој братској Црној Гори, каже да српкиње убијају више деце абортусом него Хитлер и Мусолини што су убили…Шта је ту нетачно? Шта је ту тако страшно сем саме истине коју је митрополит изрекао!

Годишње у Србији се пријави преко 17 000 абортуса, а реалан број је много већи…

Па рачунајте… Да ли вам смета истина или сте толико огрезли у гордости и веровању да је сва власт на друштвено прихватљивом, палом, јадном, малом, трулом, и комплетно посрнулом човеку, који једини на овој нашој прелепој планети Земљи убија свој плод, још док се није ни испилио… Изгледа да и пилићи имају више свести од ових посрнулих друштвено-европски коректних“, написао је Никола.

 

Видим сви безбожници скочише на изјаву митрополита Амфилохија Радовића, у којој велики борац и чувар православног и српског идентитета у мученој братској Црној Гори, каже да српкиње убијају више деце абортусом него Хитлер и Мусолини што су убили…Шта је ту нетачно? Шта је ту тако страшно сем саме истине коју је митрополит изрекао! Годишње у Србији се пријави преко 17 000 абортуса, а реалан број је много већи… Па рачунајте… Да ли вам смета истина или сте толико огрезли у гордости и веровању да је сва власт на друштвено прихватљивом, палом, јадном, малом, трулом, и комплетно посрнулом човеку, који једини на овој нашој прелепој планети Земљи убија свој плод, још док се није ни испилио… Изгледа да и пилићи имају више свести од ових посрнулих друштвено-европски коректних…

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

 

Извор: Курир.рс