БИКОВИЋ ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О БАНДЕРАСУ: Славни глумац се бунио и протествовао против БОМБАРДОВАЊА СРЈ! – СРБИЈА ЈАВЉА

БИКОВИЋ ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О БАНДЕРАСУ: Славни глумац се бунио и протествовао против БОМБАРДОВАЊА СРЈ!

Милош Биковић каже да је холивудски суперстар 1999. године активно учествовао на протестима против НАТО агресије над нашом земљом

Милош Биковић каже да је његов славни колега из Холивуда Антонио Бандерас активно учествовао 1999. године на протестима против бомбардовања Србије. Српски глумац је упознао славног колегу на снимању филма „Музика тишине“ и одушевљен је њиме.

Велики професионалац

– Уживао сам док смо радили заједно. Баш је фин човек и велики професионалац. Одушевио сам се када ми је испричао да је ’99. године активно учествовао на протестима против НАТО бомбардовања који су се одржавали широм Америке. Нисам раније знао за тај податак. Много ми је драго због тога – прича Биковић за Информер и додаје да је сарадња са бившим мужем Мелани Грифит за њега била драгоцена:

– Доста сам научио од њега. Рецимо, Бандерас уопште не понавља сцене, он све сними „из прве“. И сви су презадовољни сарадњом са њим, и редитељи и глумци.

Кримос у „Јужном ветру“

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: