Занимљивости Издвајамо

ОГЛАС КОЈИ ЈЕ НАСМЕЈАО ЦЕО РЕГИОН: Босанац нуди плату, стан и храну, али ове раднице никако НЕ ДОЛАЗЕ У ОБЗИР (ФОТО)

Одећа, обућа, храна, помоћ, љубав, па чак и посао. Све се то данас може пронаћи на интернету. Корисници друштвених мрежа у све већем броју запослење проналазе преко друштвених мрежа.

Последњи у низу примера је оглас који је освануо у Брчком. Наиме, послодавац тражи две раднице за рад у кухињи, у две смене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Недеља је, како пише на огласу, нерадна, а уз плату од 400 КМ обезбеђена је и храна. По потреби овај послодавац нуди и стан, међутим у огласу је навео и одређене ставке које не долазе у обзир.

– Фришко разведене, раднице из кладионица, раднице које планирају зарадити за хаљину и отићи на свадбу па поново мами и тати, раднице које планирају зарадити за карту до земље снова (Њемачке), те раднице чија је најбоља пријатељица на буџету – нису пожељне.

Фотографија овог огласа подељена је на Фејсбук страници „Уживо са балканских улица“ и подељена је чак 24 пута.

Коментари и лајкови се редају један за другим.

– Поштено. Хоће човек да буде сигуран. У ова несрећна времена када те држава угњетава наметима, а ти уредно све плаћаш, онда бар да имаш сигурног радника који ће ценити посао, редовну плату и осигурање. Човека је мука натерала да тако пише, а не што је он нешто као луд – пише између осталог.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Н.П. / Блиц.рс