Издвајамо Србија

ВЛАДИМИРА ХАПСЕ ЗБОГ ТАЈНОГ СНИМКА? „Зорице, извукли смо се, све смо их за*ебали“, понављао је после саслушања

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Полиција је наводно тајно снимила Владимира Марјановића, свекра убијене Јелене Крсмановић Марјановић, док је са сином Зораном у породичном аутомобилу наговарао своју супругу да лаже за њих. Он ће највероватније бити приведен због тог тајног снимка, као и поклапања његовог ДНК са траговима који су нађени на Јеленином телу, преноси Ало

Како пише Ало, Владимир Марјановић ће највероватније завршити иза решетака, јер га је полиција крајем априла 2016. године снимила док је у аутомобилу наговарао жену да сину и њему пружи алиби, као и после саслушања у полицији, када јој је рекао: „Зорице, извукли смо се, све смо их заје*али“.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Полицајци су прислушкивали разговор Марјановића и чули кад су Владимир и Зоран наговарали Зорицу како да их „пере“ код инспектора. После саслушања у станици „29 новембар“, он је на паркиралишту својој жени дословце рекао: „Мислим да смо се извукли. Све смо их зајебали“.

Потом је додао „да су њих двоје успели да преваре инспекторе и да им сада више нико ништа не може“ – рекао је за Ало извор близак истрази.

– Стварно не могу да коментаришем такве најаве да ће полиција наводно да ме ухапси у току ове недеље. Не плашим се хапшења. Немам коментар за гомилу глупости, од тога да сам био „чистач“, па до тога да су ме тајно снимили – рекао је за Ало свекар убијене певачице.

Фото: Јутјуб

Супружници су 26. априла 2016. били позвани на информативни разговор. Док су чекали саслушање, у ходнику су се непрекидно договарали о томе шта ће рећи инспекторима. Владимир је Зорици давао инструкције како да одговара на одређена питања.

– Дошли су веома нервозни и забринути. Док су чекали да их позову на саслушање, Владимир је Зорици давао упутства како да одговара на питања инспектора. Говорио јој је шта сме, а шта никако не сме да открије о свом односу са Јеленом и свом послу. После саслушања, њихово расположење се драстично променило. Разговарали су гласно и упадљиво гестикулирали. Нису водили рачуна да ли полицајци могу да их чују. Деловали су као људи који су избегли сигурну замку и који ликују јер нису откривени – речено је за Ало.

Адвокат Александар Зарић из тима бранилаца Зорана Марјановића изјавио је да није чуо најаве да се Владимиру наводно спрема хапшење.

– То су глупости. Где то има, да се некоме најављује хапшење. Ваљда хапсе без најаве? Одакле вама та информација? Новине не читам – рекао је Зарић.

 

 

Извор: Телеграф.рс / Ало