ХРВАТИ ИСТЕРАЛИ СВОЈЕ: Београдска арена мења име у Штарк арена! – СРБИЈА ЈАВЉА

ХРВАТИ ИСТЕРАЛИ СВОЈЕ: Београдска арена мења име у Штарк арена!

Београд — Насловно спонзорство Београдске арене биће додељено хрватској Атлантик групи и највећа дворана у престоници наредних пет година носиће назив Штарк арена.

Насловно спонзорство Београдске арене биће додељено Атлантик групи, након што су у процесу избора Град Београд и Арена Београд д.о.о донели одлуку да је та понуда најповољнија, саопштио је градски Секретаријат за информисање.

У наредних 15 дана Арена Београд ће закључити уговор о насловном спонзорству, којим ће се детаљније регулисати права и обавезе спонзора и Арене.

„Београдска арена ће носити назив по познатом домаћем бренду, и то нам је веома важно. У овом објекту одржане су велике привредне, политичке, забавне и културне манифестације и од великог је значаја за Град Београд. Мало градова у овом делу Европе може да се похвали оваквим здањем“, рекао је градоначелник Синиша Мали.

На нама је, истиче Мали, да континуирано организујемо што већи број манифестација и догађаја, како би она пословала што боље и била још боље позиционирана.

„Арену очекују велике инвестиције следеће године, а улагаћемо у најсавременију опрему која ће бити спремна до Фајнал фора у мају. Овај објекат ће имати медијску коцку, ново озвучење, ново лед осветљење“, најавио је градоначелник Београда.

Потпредседник Атлантик групе Невен Вранковић рекао је да је Штарк симбол пажње, бриге и пријателства.

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: