Издвајамо Србија

Ако код себе и даље имате ОВАЈ ТЕЛЕФОН, богати сте: У СРБИЈИ за њега ПЛАЋАЈУ ДО 65.000 ДИНАРА

Pixabay.com

Данас велика већина људи, као мобилни телефон, користе андроиде који су замениле некадашње, класичне, једноставен мобилне телефоне. Међутим, један од тих старих телефона вреди читаво богатство, ево и због чега.

На свим тецх интернет порталима и форумима Нокиа 1100 је на врху топ листе најтраженијих мобилних апарата данашњице. Произведена средином 2002. и почетком 2003. године, њена првобитна продајна цена износила је 75 евра
Данашња цена овог телефона износи од 300 до 600, а у Србији појединци на огласима нуде од 30.000 динара до 65.000 колико смо затекли као понуду на одласима!

Све у свему пронађите овај телефон јер смо га скоро сви имали, а тренутно вам сигурно може помоћи, па чак и платити путовање на море ван сезоне!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данас се поставља питање зашто је Нокиа 1100 која поред опција ( калкулатора, штоперице и телефонског именика од 50 празних поља ) тако интересантна и достиже цену која износи чак невероватних 50 000 евра

Хакери су смислили начин да крекују Нокиу 1100, која би им послужила у обављању незаконитих радњи попут илегалног трансфера новца, праћење страних позива, прислушкивање и сл. отуда и толика вредност за телефон чија је реална тржишна вредност око 10 еура.
Фото: Pixabay.com
Извор: