Спорт

АЛБАНЦИМА ЈЕ САМО РАТОВАЊЕ У ГЛАВИ: Партизан долази као да иде на фронт, Срби се плаше тровања!

Београдски Партизан долази у Албанију, као да иде на фронт, овако подгревају атмосферу тамошњи медији пред утакмицу српског шампиона и Скендербега (четвртак, 21.05) у трећем колу Лиге Европе

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Информер је у среду писао да ће црно-беле у Албанији чувати тамошњи специјалци, али и да воде четири члана свог обезбеђења, као и кувара, а српски шампион носи и намирнице, што је „смртно“ увредило Албанце. То је у среду главна тема у тамошњим медијима.

ПРОЦУРЕЛИ ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ: Анђелина Жоли мрзи Србе а ОВО СУ ДОКАЗИ

– Партизан долази у Албанију као да иде у рат. Клуб са собом води четири члана обезбеђења који ће пратити тим на сваком кораку, а носе и већу количину хране. Српски тим ће у среду допутовати у Тирану, биће под строгим полицијским надзором, скоро у апсолутној изолацији – преносе албански медији, цитирајући изјаву Милоша Вазире, генералног директора Партизана, коју је дао за Информер.

Портал Газета-Схqип.цом наводи како су Срби уплашени, да се плаше тровања у Албанији, те да због тога воде свог кувара и доносе намирнице, што иначе, није неуобичајено када се ради о великом европским клубовима.

ГРЧКА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ НИКАД СКУПЉА: Уводе боравишне таксе за туристе, ово су цене

– Срби се плаше. Не осећају се 100 одсто сигурно у Албанији, па доводе и своје обезбеђење из Београда. Плаше се тровања, па доводе свог кувара и носе намирнице из Србије – наводи поменути портал.

 

Извор: Informer.rs