Занимљивости Издвајамо

БИКОВИЋ ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О БАНДЕРАСУ: Славни глумац се бунио и протествовао против БОМБАРДОВАЊА СРЈ!

Милош Биковић каже да је холивудски суперстар 1999. године активно учествовао на протестима против НАТО агресије над нашом земљом

Милош Биковић каже да је његов славни колега из Холивуда Антонио Бандерас активно учествовао 1999. године на протестима против бомбардовања Србије. Српски глумац је упознао славног колегу на снимању филма „Музика тишине“ и одушевљен је њиме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Велики професионалац

– Уживао сам док смо радили заједно. Баш је фин човек и велики професионалац. Одушевио сам се када ми је испричао да је ’99. године активно учествовао на протестима против НАТО бомбардовања који су се одржавали широм Америке. Нисам раније знао за тај податак. Много ми је драго због тога – прича Биковић за Информер и додаје да је сарадња са бившим мужем Мелани Грифит за њега била драгоцена:

– Доста сам научио од њега. Рецимо, Бандерас уопште не понавља сцене, он све сними „из прве“. И сви су презадовољни сарадњом са њим, и редитељи и глумци.

Кримос у „Јужном ветру“

Биковић данас почиње снимање новог домаћег филма „Јужни ветар“, у којем му је филмски партнер Драган Бјелогрлић.

– Играм главну улогу, момка који је криминалац београдског подземља. Мој лик се определио баш за то занимање, иако је имао избора и да ради нешто друго у животу. Снимаћемо овај филм све до краја новембра – истиче Милош.

 

Извор: Саша Костић / Информер.рс