Србија

ВЕЛИKИ ПРЕОKРЕТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Хапсе ли свекра због убиства?!

Фото: Јутјуб

Владимир Марјановић, отац осумњиченог Зорана Марјановић, како сазнаје „Ало!“ у току наредне недеље могао би да буде приведен због сумње у умешаност у убиство снаје Јелене Марјановић. Полиција је, наводно, његов ДНK упоредила са оним који је нађен на телу убијене певачице и тако га довела у везу са злочином. Kако наводи саговорник „Алоа“ његов задатак је био да се отараси тела. Ово није први пут да се у контексту саучесника помиње и отац Зорана Марјановића, али се увек испостављало да су у питању биле неосноване спекулације.

– Зоран, иако једини осумњичени, није могао сам да почини злочин, који је одрађен готово до савршенства. Неко је вероватно имао улогу „чистача“ у случају Марјановић. Сумња се да је управо свекар учествовао у скидању трагова и бацању тела. Ако се сетимо да је Јелени скинут лак са ноктију, да су јој руке потапане у варикину, да је све очишћено тим абразивним средством, јасно је да то није могла да уради једна особа – објашњава саговорник Ало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што је свакако бацало сумњу на Владимира јесте и његова константа присутност у јавности од првог дана до хапшења његовог сина.

– Сумња се да је Владимир када је Зоран пре 17 месеци био ухапшен контролисао сина и истрагу. Kада је полиција поново закуцала на врата Марјановића у Борчи, Владимир био тај који је брзо реаговао. Пре него што је Зоран одведен у полицију, сумњајући да опет иде на полиграф, Владимир је, наводи саговорник „Алоа, успео да му кришом стави таблету за смирење, као што је то чинио и уочи претходних тестирања. Био му је план да смири сина и помогне му да опет превари машину. Зоран је одведен у тужилаштво и задужен је у притвору – каже извор Ало.

Иначе, Владимирове изјаве о Јелени, мењале су се из месеца у месец. Од анђела и дивне девојке у ноћи када је Зоран ухапшен због њеног убиства, свекар је променио плочу и рекао да је Јелену убио њен љубавник тајкун. Љубавник кога до те ноћи никада нико није помињао.

– Хапшење је намештено и сви ми знамо истину. Јелену је убио тајкун који држи пола Београда, а Зорана хапсе јер њему гори под ногама и свима иде у прилог да Зоран буде ухапшен. Мој син није убица – рекао је Владимир 15. септембра.

То се косило са изјавом коју је Зоран дао пред њим у једној телевизијској емисији у којој су гостовали заједно неколико недеља након Јелениног убиства.

– Медији су од нас направили сатанисте и убице. О Јелени су се одмах појавиле информације да је имала швалера и ја сам томе хтео да станем на пут. Она је пре свега била мајка и жена, а музика јој је била на другом месту – рекао је тада Зоран, док је његов отац Владимир подвукао да су медији од њихове трагедије направили сапуницу.

Владимир је за Јелену тада рекао:

– Била је анђео и особа коју је било немогуће не волети! – рекао је свекар. Његове теорије о томе ко је убио Јелену такође су се мењале, па је тако неколико недеља након што је у каналу на Црвенки откривено Јеленино тело рекао да „убица шета градом са чекићем“.

Јеленин свекар и Зоранов отац је током 17 месеци истраге убиства више пута позив на саслушање. Ишао је на полиграф и уз другог сина Милоша једини је члан породице који је Зорана након хапшења посетио у затвору.

Њему притвор, међутим, никада није био одређен. У тужилаштву је искористио законску могућност да не сведочи.

 

Извор: Telegraf.rs/ Alo.rs