Издвајамо Србија

ГОРИ ТВИТЕР! Срђан Драгојевић жестоко увредио Крстића – КРЛЕ ЈЕ ЂУБРЕ БЕЗ ДЕЦЕ! (ФОТО)

Некада познати редитељ, а данас дежурни твитер-простак Срђан Драгојевић, бесрамно је на Твитеру извређао маркетиншког стручњака Небојшу Крстића рекавши да је – ЂУБРЕ БЕЗ ДЕЦЕ?!? Да зло буде веће на овакав простачки и примитивни гест није реаговао нико из такозване „интелектуалне елите“, која се наводно бори за пристојну и културну Србију

– Видим да та смрдљива стока, Крле, мене нешто спомиње, ђубре без деце, без ичега, говно неопевано, одвратно, свачији пркнољуб, гад и смрад – написао је без трунке стида Драгојевић, да би убрзо добио подршку себи сличних простака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ахахаха одлично, ценим сирову емоцију. Али то једино добро што је он „урадио“. Није ширио свој ген даље – додао је један од Драгојевићевих обожавалаца.

https://twitter.com/donesidupli/status/918192293101948934

 

На овај незапамћени простаклук некада познатог српског редитеља реаговали су многи твитераши, осуђујући Драгојевића пре свега због дискриминације на рачун тога да ли неко има децу или не.

Поводом недопустивог Драгојевићевог понашања, међутим, није се огласио нико из такозване „интелектуалне елите“, која се наводно бори за неку пристојнију и културнију Србију од ове данас.

Вређање људи, са чијим се мишљењем не слажете, уз „аргумент“ да је неко ђубре зато што нема децу, није засметало ни Саши Јанковићу, ни Вуку Јеремићу, ни „великим“ уметницима, академицима, ни осталима који себе доживаљавају као елиту и грађане првог реда. Не, они реагују само кад треба да подрже пишање по туђим гробовима, или кад „грађани другог реда“ не желе да гласају за њих на изборима.

Брука и срамота!

 

Извор: Информер