Србија

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Можда и јесте све предвидео, али ЈЕДАН ВАЖАН ДЕТАЉ ИПАК МУ ЈЕ ПРОМАКАО?!

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић у тренутку доласка на насип са супругом Јеленом и ћерком Јаном и током потраге за Јеленом није био у истој гардероби!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вештачење снимака камера на насипу Црвенка у Борчи, које су 2. априла 2016. снимиле Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић, могло би коначно да одгонетне сумњу да ли се он кобног дана пресвлачио и тако покушао да завара истражитеље.

БОМБА САМО ШТО НИЈЕ ПУКЛА: Миљеник „Делија“ пред отказом, Звезда следећа станица!?

Према наводима неких сведока, Зоран Марјановић, који је 15. септембра ухапшен због сумње да је убио супругу, кобног дана се наводно два пута пресвукао.

Наиме, како незванично сазнајемо, Зоран Марјановић у тренутку доласка на насип са супругом Јеленом и ћерком Јаном и током потраге за Јеленом није био у истој гардероби.

– Зорана, Јелену и Јану је 2. априла око 15 сати снимила камера са оближње продавнице. На том снимку се наводно виде Зоран како гледа у правцу насипа, женска особа за коју се не може са сигурношћу тврдити да је покојна певачица и мала Јана.

Упоређивањем тог снимка са снимцима који су настали касније тог дана, када је у току била потрага за Јеленом, могло би се одгонетнути да ли се Зоран пресвлачио – објашњава наш добро обавештени извор.

Према његовим речима, ово вештачење би могло да буде још један доказ против Зорана.

– Док је трајала потрага за Јеленом, Зоран је био у црној мајици, црној јакни и маскирним панталонама тамне боје. На тим одевним предметима није било видљивих трагова крви, блата или траве, што би могло да укаже на то да је он након злочина променио комплетну гардеробу.

Да ли се Зоран пресвукао недвосмислено би могло да се утврди упоређивањем снимака сигурносних камера који су настали кобног дана – каже наш саговорник и додаје да постоји и сведок који је 2. априла око 18 сати видео Марјановића код цркве у Борчи.

Према причи тог сведока, Зоран је тада наводно био у мајици која је била умазана крвљу.

Шта крије план да православна четворка буде „зид одбране“ Европе

– Наводно се Зоран око 18 сати код борчанске цркве састао са својим кумом. Зоран је ту сачекао кума како би заједно отишли на насип да траже „несталу” Јелену. Како црква поседује видео-надзор, постоји могућност да је и та камера снимила Зорана, па би требало и тај снимак упоредити са осталима – додаје извор упућен у случај.

Према његовим речима, несумњиво је да је Зоран и те како имао времена да се пресвуче.

– С обзиром на то да је Зоран око 15 сати дошао на насип са женом и ћерком, а да је њен нестанак пријављен неколико сати касније, имао је времена да оде до куће и да се комплетно пресвуче, те да на тај начин покуша да завара траг.

Детаљ који упада у очи јесте и то што је у тренутку доласка полиције у кућу Марјановића тамо била укључена веш-машина, а сам Зоран је давао контрадикторне изјаве. У једној је чак поменуо да је, након што је схватио да Јелене нема, отишао до куће – каже саговорник.

 

Извор: Informer.rs / Alo.rs