Србија

ЗОРАН ПУКАО У ЗАТВОРУ! УЗЕО ЖИЛЕТЕ ИЗ БРИЈАЧА И ЗАКУКАО: Боље да се убијем него да Јана мисли да јој је тата монструм!

Отац Зорана Марјановића је још пре две недеље изјавио да страхује за живот свог сина Зорана Марјановића, који се налази се у притвору због сумње да је убио супругу Јелену Марјановић. Наиме, он је изјавио како се плаши да би његов син могао да покуша да изврши самоубиство

Како пише Стар командирима ЦЗ-а је било сумњиво што Зоран стално у кантини купује бријаче, па су решили да претресу његову ћелију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Зоран се неколико дана понашао чудно и одмах је чуварима постао сумњив. Често је купаовао бријаче, па су људи који раде у кантини одмах случај пријавили надлежнима. Након два дана човек који чисти ћелије је у корпи нашао покидане бријаче, па је посумњао да је Зоран из њих извукао жилете којима би наудио себи или неком другом. Када су командири питали Марјановића шта је планирао са тим, почео је да виче на њих, иако је до тада само ћутао и додао је „боље да се убијем него да ме осуде, нећу да моја Јана мисли да јој је тата монструм“ – пише Стар.

Марјановић је затим одведен у затворску болницу на преглед, а у кантини је наређено да се Зорану више не продају бријачи, па ће се убудуће бријати само у присуству дежурног командира. Чак ће и у шетњу ићи у пратњи.

Ћелија је такође претраженаи уклоњени су сви тупи предмети, пертле и слично са чим би Зоран могао наудтити себи. Зоранов цимер је изјавио како ниједног тренутна није приметио да Зоран жели себи да науди јер је увек смирен и сталожен.

Иначе Зорана су осим адвоката, неколико пута посетили отац и брат, али им је речено да му не могу ништа донети, јер све потребно има у затворској кантини.

Извор: Telegraf.rs/Informer.rs