Спорт

МИЛОРАД ДОДИК БЕСАН НА ДУШКА ВУЈОШЕВИЋА: Разочарао ме је као човек, за мене више не постоји!

Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је кошаркашком тренеру Душку Вујошевићу да за њега више не постоји, до краја живота

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Душко Вујошевић, селектор кошаркаша БиХ, недавно је у једном интервјуу рекао да су зарат на простору бивше Југославије највише криви Срби, јер је Србија била највећа и најмоћнија република, а то је разбеснело Милорада Додика.

ШОК КОД ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА: Ненада умало убили због иконе

– Разочарао ме том изјавом и људски, али и на сваки други начин. Ако је икада требало да се престане да се бави кошарком, то је сад. Не желим му ништа лоше, али зашто је, да би одржао своју бедну и поданичку позицију у Сарајеву, казао тако нешто? Након те изјаве за мене је дисквалификован за цео живот – рекао је Додик у интервјуу за Новости.

Додик и Вујошевић су раније били у одличним односима, чак су Партизан и Игокеа били у једном моменту готово фузионисани клубови.

КЛИНЦЕВИЧ УПОЗОРИО ТРАМПА: Не изазивајте Иран, није вам то Северна Кореја!

Међутим, када је постао селектор кошаркашке репрезентације БиХ Душко Вујошевић се најпре нашао на удару Игора Додика, сина председника Републике Српске, због тога што у државни тим није уврстио играче Игокее.

 

Извор: Novosti.rs