Србија

МИСТЕРИЈА ПОСЛЕ САСЛУШАЊА МАРЈАНОВИЋА Свекар нестао, Зорица га у паници тражила по граду!

Владимир Марјановић (Фото: Јутјуб)

Владимир Марјановић довезао супругу и унука до зграде тужилаштва и после тога мистериозно ишчезао

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорица Марјановић, свекрва убијене певачице Јелене Kрсмановић Марјановић, занемела је када су је новинари испред зграде тужилаштва питали ко је убио њену снају и панично је утрчала у такси, јер је њен супруг мистериозно нестао!

Свекрва брутално убијене певачице до сада није желела да прича о злочину, али је јуче на позив тужилаштва дошла на сведочење. Kао члан породице, она је попут супруга Владимира и сина Милоша искористила право привилегованог сведока и одбила да сведочи.

ЕНДГАЛ ШОКИРАО ЦЕО СВЕТ: Независност Каталоније је погурао Вашингтон, ево зашто…

Окупљене новинаре је занимало шта се дешавало у згради тужилаштва и Зорици Марјановић су упутили директно питање: “Реците нам ко је убио вашу снају?”

-Не желим то да коментаришем! – узвратила је Зорица Марјановић на питање новинара и панично утрчала у такси.

Владимир Марјановић, свекар убијене певачице, јуче је мистериозно нестао након што је на саслушање довезао супругу Зорицу и унука Уроша у Више јавно тужилаштво у Београду.

Зорица је после изласка из зграде панично тражила супруга и унука, који су готово исчезли. Прво је у чуду стајала испред зграде и чекала супруга, који се никада раније није одвајао од ње. У тренутку кад су окупљени новинари тражили изјаву, пришао јој је адвокат и буквално је угурао у такси!

У истрази против Зорана Марјановића, који се сумњичи за убиство супруге, јуче се у Вишем јавном тужилаштву у Београду као сведок појавио и Урош Марјановић, Зоранов син из првог брака.

Владимир је супругу и унука довезао ујутру, око 9 сати, а после тога је буквално нестао.

– Па где је?! Требало је овде да се нађемо – збуњено и успаничено је понављала Зорица после саслушања.

Било је нејасно да ли је мислила на Владимира или на Уроша. На питање новинара да ли је убила своју снају и како је протекло саслушање одбила је да говори. Села је у такси заједно са једним од адвоката, док Владимир више није виђен. Нејасно је да ли је желео да избегне медије или се уплашио саслушања своје супруге.

После давања исказа нестао је и Урош, што је Зорицу оставило у чуду пред новинарским екипама. Спекулише се да је управо Владимир одвезао Уроша, а да за то Зорица није знала.

Kако смо сазнали, Зорица и Урош су одбили да сведоче. Осим њих двоје, јуче су као сведоци саслушани Вера Вукомановић, кума породице Марјановић, и полицајац Борис Пуцић.

Вукомановићева је на саслушању потврдила да се покојна Јелена последњи пут пред убиство чула управо с њом.

ШТА ЋЕ БОНДСТИЛ У СРБИЈИ?! ХОЈТ ЈИ ОПЕТ ПРОВОЦИРА: „И шта то Руси раде да помогну Србији?“

Зоран, по савету својих бранилаца, није долазио да присуствује саслушању сведока.

Зоран остаје у притвору

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра, а од тада се налази у Централном затвору у Београду. Недавно му је продужен притвор, а адвокат Александар Зарић рекао је за наш лист да му притвор у скорије време неће бити укинут. – Зорану неће бити укинут притвор док се не заврши саслушање сведока – рекао је Зарић.

 

Извор: Alo.rs