Издвајамо Свет

НЕИМЕНОВАНИ СВЕДОК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ: Пуцњава у Лас Вегасу била најављена 45 минута раније – СВИ ЋЕТЕ УМРЕТИ!

Лас Вегас: Очевидац масовне пуцњаве у Лас Вагасу је рекла станици за локалне вести да су она и други били упозорени од стране неидентификоване жене на догађај под лажном заставом и да ће “сви они умрети.“

Та жена, која није идентификована, била је на музичком фестивалу Роуте 91 у Лас Вегасу када се прогурала до предњег дела тог места и упозорила присутне на концерту да ће “сви они умрети.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очевидац, која је преживела пуцњаву тако што је остала у хотелу, рекла је за локалне вести: “Препирала се са госпођом испред ње и говорила јој да ће умрети, да ћемо сви умрети.“

“Испратили су је напоље како би престала да малтретира друге људе, али нико од нас није знао да ће то бити озбиљно.“

Међу преживелима се спекулише о томе да је жена која је упозорила публику имала неко предзнање о томе шта ће се догодити, указујући на тода је она можда била део овог догађаја под лажном заставом од стране Паралелне државе.

Најмање 59 особа је убијено, а 527 повређено у нападу који се одиграо испред казина Менделеј беј у Лас Вегасу, саопштили су званичници.

ВИДЕО:

https://youtu.be/xtcIJk_EKAI

Даилy Еxпресс извештава: Појавио се застрашујући видео снимак који показује тренутак када је пуцњава зазвонила током музичког фестивала, прекидајући кратко појављивање Џејсона Алдина јер је публика у страху бежала од пуцњаве.

Џозеф Ломбардо, шериф Полицијског одељења у Лас Вегасу (ЛВМПД), потврдио је да је нападач, Стивен Падок, убијен од стране полиције, додајући да је његова пратиља Марилу Денли остала на слободи.

Једна жена, која је била на музичком догађају Роуте 91, тврдила је да је неидентификована жена рекла другима који су били присутни на концерту да ће “сви они умрети“ након што се прогурала до предњег дела овог места.

ВИДЕО:

Сведок (21) је рекла за локалне вести: “Препирала се са госпођом испред ње и говорила јој да ће умрети, да ћемо сви умрети.“

“Испратили су је напоље како би престала да малтретира друге људе, али нико од нас није знао да ће то бити озбиљно.“ Она је ову жену описала као жену шпанског порекла. Та жена је испраћена са овог места заједно са једним мушкарцем.

Неименовани сведок, која је присуствовала овом догађај на свој 21. рођендан, описала је овај пар као ниске људе, око 1,60 м висине, и да су изгледали као “свакодневни људи.“

Додала је да су се она и њени пријатељи вратили у своју хотелску собу када је пуцњава почела.

За Марилу Денли, особу од интереса за истрагу полиције Лос Анђелеса, речено је да је жена азијског порекла и да је висока око 1,50 м.

Ломбардо је рекао: “Нисмо је лоцирали до сада, али ћемо се потрудити да разговарамо са њом.“

Не постоји потврђена полицијска веза са тврдњом очевидаца и Марилу Денли.

Денлијева и њено возило су сада лоцирани од стране полиције.

Полиција такође тражи два аутомобила, Хyундаи Тусцон Б40 са таблицама Неваде 114Б40 и Цхрyслер Пацифиц Тоуринг са регистарстим таблицама 19Д401.

Оба возила су регистрована на осумњиченог који се налазио у хотелу у Лас Вегасу.

Овај напад је сада најсмртоноснија пуцњава у историји САД-а.

Овај масакр је надмашио пуцњаву у Орланду у ноћном клубу Пулсе у јуну 2016. године, када је погинуло 49 људи.

 

Извор: Wебтрибуне.рс