Србија

ОБРТ?!? КОМШИНИЦА РАЗБИЈА ЗОРАНОВУ ОДБРАНУ! Сутра саслушање нових сведока убиства Јелене Марјановић!

Фото: Јутјуб

Више тужилаштво у Београду ће у понедељак саслушати још три сведока у истрази о бруталном убиству Јелене Марјановић (33)! Како сазнаје Ало, очекује се да нови сведоци, њих троје, значајно допринесу расветљавању свих околности под којима је певачица убијена, а затим нађена мртва у каналу на насипу Црвенка у Борчи 3. априла 2016.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Требало би да 30. октобра у тужилаштву своје исказе дају једна жена и двојица мушкараца, који су 2. и 3. априла, када је Јелена нестала и када је њен леш нађен, били на насипу. Они су већ били у полицији, где су дали своје изјаве као грађани, а сада ће први пут бити саслушани као сведоци. С обзиром на то да претходних седам сведока није било од велике помоћи тужилаштву, очекује се да ће нови очевици умногоме разјаснити шта се дешавало кобног дана на насипу – објашњава саговорник Ало.

ТОДОРИЋ ПЛАЋАО ПЕТ СРПСКИХ МИНИСТАРА: Сумњиви Ђелић, Лабус, Влаховић и наравно Динкић

Према његовим речима, посебно значајан исказ могла би да да жена која је 2. априла на насипу Црвенка чувала козе.

– Она је раније испричала медијима да је сваког дана била на насипу и да покојну Јелену није видела ни 2. априла, али ни раније. Жена је објаснила да је на насипу сваког дана и да виђа људе како трче насипом, али да се Јелене не сећа – каже саговорник листа и додаје да је још интересантнија њена изјава у вези са Зораном Марјановићем, који је осумњичен за убиство.

– Жена је рекла да је у 16.45 видела Зоранову и Јеленину ћерку Јану са Зораном или Владимиром. Она није могла да тврди да ли је био Зоран или његов отац, пошто није обраћала нарочиту пажњу. Она је даље чула како мушкарац говори Јани: „Јано, дођи вамо”, а затим је са козама кренула даље насипом, да би се на то место вратила у 18.45. Према њеним тврдњама, за та два сата она није чула, нити видела да се на насипу дешава било шта необично – каже саговорник.

Уколико та жена понови своје речи у тужилаштву, могла би да сруши Зоранову причу да је приметио да Јелене нема око 16 сати и да је одмах алармирао пријатеље и родбину и дао се у потрагу.

– И друга два сведока ће највероватније изнети неке детаље о томе шта су приметили на насипу кобног дана. Уколико се и њихова прича поклопи са причом жене, Зоран би могао да буде раскринкан, а алиби који му је прошлог понедељка дала кума Вера Вукомановић могао би да буде срушен. Оно што је врло дискутабилно у причи Зорана Марјановића јесте сатница, која се баш и не поклапа са сатницом коју су навели неки од сведока – објашњава извор упућен у случај.

КОД МЕНЕ СЕ НЕ УМИРЕ: Ово је српска докторка која је ИЗЛЕЧИЛА хиљаде људи ОД РАКА!

Подсећамо, у досадашњој истрази као сведоци су саслушани Теодора Крсмановић, Јеленина сестра од стрица, Зоранов отац Владимир, брат Милош, син Урош и мајка Зорица, као и кума Вера Вукомановић и полицајац Борис Пуцић.

 

Извор: Alo.rs