Издвајамо Србија

ПОЧЕО ПРЉАВИ ПРЕДИЗБОРНИ РАТ?! Ђилас „забранио“ Вучића на ТВ Прва?!? (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Драган Ђилас, кандидат за градоначелника Београда у најави „забранио“ је председника Србије Александра Вучића на ТВ Прва, тврде обавештени. Наиме, баш у тренутку док је Вучић уживо у емисији „Вести“ на ТВ Прва 3. октобра давао ексклузивну изјаву са скупа у бугарском граду Варна, појавиле су се „случајне“ сметње на екранима грађана који тај програм прате преко кабловске мреже „СББ“, чији је оснивач Драган Шолак, један од сувласника Ђиласове компаније „Дајрект медија“?!?

Ексклузивно укључење Александра Вучића из Варне у програм ТВ Прва, које је та телевизија више пута најављивала, претплатници кабловског оператера СББ, којих је у Србији око 700.000, нису могли да прате, јер су се на екрану изненада појавиле сметње?!?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случајне „сметње“ су трајале од 18.00 до 18.18, баш у тренуцима док је на ТВ Прва говорио председник Вучић, а неколико секунди после тога сигнал је поново успостављен.

У прилог нашим сазнајима говори и графикон гледаности ТВ Прва која је у том периоду била 0,0%, да би се већ следећег момента гледаност те телевизије вратила на уобичајене вредности.

Сасвим је иначе занимљиво да су се „случајне сметње“ појавиле на кабловској мрежи СББ, чији је оснивач Драган Шолак, сувласник Ђиласове компаније „Дајрект медија“.

Судећи по овим „сметњама“, предизборни рат у Србији је већ почео, иако избори за Скупштину града Београда још нису расписани и иако Ђилас још није одлучио да ли ће бити кандидат опозиције на за градоначелника.

Уколико сте баш ви ти који због „сметњи“ нисте могли да погледате изјаву Александра Вучића на ТВ Прва 3. октобра, можете је видети на овом снимку:

 

Извор: Информер.рс