Србија

НОВИ СВЕДОK: Видео сам једног од Марјановића на месту ГДЕ ЈЕ KАСНИЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА ЈЕЛЕНА!

Фото: Јутјуб

Један од три нова сведока које су пронашли породица Kрсмановић и Центар за форензичка истраживања из Новог Сада открио је до сада непознате детаље о убиству Јелене Марјановић!

Према речима Зорана Марјановића, Јелена је нестала 2. априла 2016. године, а њено тело пронађено је у каналу недалеко од насипа где је последњи пут виђена жива. Од њеног нестанка до пријављивања полицији прошло је неколико сати, па је тај део још увек нејасан истражитељима и испитују зашто је Зоран толико чекао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је одмах позвао њихове пријатеље и колеге да дођу на насип и помогну у потрази, приликом чега је уништен велики број трагова, због чега је истрага била успорена.

– Према сазнањима овог сведока, један од чланова породице Марјановић је у ноћи потраге за певачицом стајао неколико метара од места где је пронађено Јеленино тело – рекао је Ненад Ђипка из ЦФИ.

Због чега је овај члан породице прећутао ову информацију и да ли је уопште био свестан шта је видео, показаће истрага и даље испитивање сведока.

Међутим, то није једини сведок који баца сенку на досадаћњи ток истраге.

– Ако би саслучали Љубицу, сестру Јеленине мајке, она би могла у потпуности да реши дилему око последњег разговора између Јелени и њене, сада већ покојне, мајке Зорице – тврди пуномоћник Јеленине сестре, Теодоре Kрсмановић.

Подсетимо, Јелена Марјановић нестала је на насипу у Борчи 2. априла 2016. године, након што је после шетње са супругом Зораном и ћерком Јаном отишла на трчање. Kако се није појављивала, Зоран је након неког времена обавестио полицију о свему, а након вишесатне претраге, њено тело нађено је наредног дана у каналу у близини насипа.

Након вишемесечне истраге, полиција је 15. септембра ове године ухапсила Зорана Марјановића због сумње да је починио ово убиство, а након одређивања притвора, он је пребачен у Централни затвор где се и сада налази.

 

Извор: blic.rs/informer.rs