Издвајамо Спорт

ПУБЛИКА У НБА ВИДЕЛА ТЕОВУ МАГИЈУ: Нове Милошеве чаролије оставиле Американце без даха (ВИДЕО)

После првог наступа за Лос Анђелес Клиперсе, у коме је постигао један поен и имао осам асистенција, Милош Теодосић је био баш расположен за игру против Торонто Репторса, који су остали потпуно збуњени његовим сјајним потезима.

Јутарњи дуел, бар по нашем времену, на Хавајима, протиче уз силне бравуре капитена „орлова“, који је показао да је спреман за надметање у најјачој лиги света.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овом контролном мечу Теодосић је своје прве поене из игре у дресу Клиперса постигао са полу-дистанце…

… а није дуго прошло и – почео је његов шоу.

Једно додавање преко целог терена „разбудило“ је публику…

… а онда је уследила и акција у којој је Теодосић „ничим изазван“ бацио лопту иза леђа до свог некадашњег саиграча из Олимпијакоса, Патрика Беверлија, а овај ту атрактивну акцију завршио асистенцијом за сјајно закуцавање Деандреа Џордана.

Клиперси су победили са 98:84, а Теодосић је за 23 минута на паркету постигао три поена, имао пет асистенција, као и два скока, уз шут 1/2 за два, а 0/1 за три.

Кошгетерски, победнике су предводили Блејк Грифин са 17 поена, Деандре Џордан са 15, Вили Рид са 12 и Данило Галинари са 11 поена, док су се код Репторса истакли Демар Дерозан са 16, Фред Ванвлит са 13, те Јонас Валанчијунас са 11 поена.

 

Извор: Дарко Николић / Блиц.рс