Русија Србија

Путин побеснео на Америку због Србије: Хитно шаље Србима С-300

Шеф Кремља има поруку за Американце

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одговор Владимира Путина на америчке претње упућене Србији биће конкретан и жесток! Подразумеваће још снажнију економску, енергетску и војну сарадњу, која ће обухватити чак и испоруку моћног ракетног система С-300!

БРИСЕЛ СРБИЈИ СПРЕМА ПАКАО: Ево шта ће нам све тражити за улазак у ЕУ…

На ултиматуме званичника Стејт деартмента Брајана Хојта Јија, који је на састанку са председником Србије Александром Вучићем тражио да одмах прекинемо све везе са Русијом, из Москве је врло брзо стигао одговор руског министарства спољних послова:

– Нико не може да спречи Београд да разбија односе са Русијом на основу обостране добити. Пошто је амерички дипломата Хојт Ји директним речима захтевао да Београд ревидира односе са Русијом и фокусирао се само на своју сарадњу са ЕУ, ми га подсећамо да многе чланице Уније имају плодну сарадњу са Русијом. Али САД нису део ЕУ, па вероватно то и не знају – стоји у реакцији МСП Русије.

Међутим, ово је увертира за оно што планира да уради шеф Кремља.

– Путин је повеснео када је чуо шта Вашингтон покушава да уради Србији, која је Русима традиционални пријатељ. На двоструке стандарде Американаца Москва више неће жмурири, ова Русија, како каже Путин, није као она из времена Јељцина, која ће опет оставити Србе на цедилу. Помоћи ћемо нашим пријатељима да сачувају независност и војну неутралност – сазнаје се из дипломатских извора.

РУСИ ОСТАЈУ У СИРИЈИ: Почињу специјалне операције, терористи у паници брију браде!

Према овим наводима, Путин је на корак од одлуке да Србији пошаље систем С-300, који ће непријатеље унапред одвратити од саме идеје напада, ултиматума и притиска. Поред тога, председник Русије захтевао је да се поред војне додатно појача и економска и енергетска сарадња.

 

Извор:  Srbija Danas/Srpski Telegraf