Србија

ТРИ КЉУЧНЕ СТВАРИ КОЈЕ ОПТУЖУЈУ ЗОРАНА! Све Марјановиће хвата паника од сведочења СНАЈКЕ МИЛИЦЕ!

Фото: Јутјуб

Певачица Јелена Марјановић убијена је са најмање десет удараца чврстим предметом у потиљак, од којих јој је лобања смрскана, коса почупана, а од силине удараца поломљено јој је и неколико зуба

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић налази се у притвору од 15. септембра, када је ухапшен због сумње да је умешан у убиство супруге Јелене Марјановић 2. априла, у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи. Њему је још тада одређен притвор до 30 дана како не би утицао на сведоке, који истиче за два дана, а неизвесно је шта ће се након тога дестити.

КИМ ОПЕТ НАБИЈА РОГОВЕ АМЕРИМА: Северна Кореја признала КРИМ КАО ДЕО РУСИЈЕ!

Ово су три кључне ствари због којих Зоран мора да се забрине кад почну саслушања:

1. ЗОРАНОВ ДНК

Сви детаљи који су испливали бацају сумњу управо на Зорана и његову породицу.

Полиција је траг Зорановог ДНК пронашла још пре годину дана, односно одмах након убиства певачице, али је тада тужилаштво сматрало да то није довољан доказ за хапшење Зорана Марјановића. Међутим током даље истраге анализом је утврђено да је блато са његових панталона подударно оном на Јелениној коси.

На фотографијама направљеним у време потраге блато се види само на Зорановим панталонама иако је тај дан сунчана и блата није било изузев у каналу где је пронађена Јелена.

2. ОБДУКЦИЈА
Поред стравичних повреда које су на телу Јелене Марјановић констатовали лекари судске медицине, на леђима су приметили и одеротине, које су им указале да ју је неко вукао по земљи, а потом бацио у воду.

Певачица Јелена Марјановић убијена је са најмање десет удараца чврстим предметом у потиљак, од којих јој је лобања смрскана, коса почупана, а од силине удараца поломљено јој је и неколико зуба!

Допунско вештачење патолога открило је да је певачица задобила више удараца по целом телу, од којих јој је пукла слезина и бубна опна.

– Девет језивих кратера на њеној глави указују да је убици пао мрак на очи и да је починио злочин из страсти! Када се жртви нанесе велики број повреда на малој површини тела, једна поред друге, то је јасан знак да је реч о убиству сексуалне природе! У овом случају је јасно да Јеленино убиство има сексуални мотив, док убица има поремећене сексуалне афинитете – каже признати експерт, који је инсистирао на анонимности.

3. САСЛУШАЊЕ И СВЕДОЦИ

Међу сведоцима се налази деветоро људи, који се могу поделити у три групе: Јеленини пријатељи и рођаци, породица Марјановић и њихови пријатељи, али и људи који су чували малу Јану.

Владимир и Милош Марјановић, отац и брат Зорана Марјановића биће саслушани заједно са Теодором Крсмановић, сестром убијене певачице Јелене, 16. октобра.

Милош се недавно оженио својом дугогодишњом девојком Милицом и то док му је рођени брат у затвору јер се сумњичи за Јеленино убиство. Милош као и његова мајка Зорица држао се далеко од медија и никада није желео да прича о мистериозној смрти своје снаје, због чега се увек сумњало да зна више него што изгледа, али да то вешто крије.

ЛАВРОВ ОДБРУСИО ТИЛЕРСОНУ: Не може то тако, видимо се на суду!

Овај пут на саслушање ће бити позвана и његова супруга Милица, која би мога да открије мрачне тајне Марјановића.

 

Извор: Telegraf.rs / Informer.rs