Занимљивости Издвајамо

ТРОГОДИШЊАК ЗАПАЊИО СВЕ: Упорно говорио родитељима да је убијен у прошлом животу а онда су отишли на гробље

Фото: Pixabay.com

Верујете ли у духове? Или реинкарнацију? Секта по имену Друзе његује веровање у реинкарнацију. Порекло ове традиције води из доба Старог Египта. Друзи немају посебну земљу из које потичу, али се могу наћи у Израелу, Сирији и Либану.

3-годишњак који живи на граници између Сирије и Израела је рекао својим родитељима да је у прошлом животу био убијен и они су га схватили озбиљно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рекао је чак и неке детаље попут онога да је убијен са секиром, након чега су они почели истраживати село у којем живе. Дечак је чак рекао и своје тадашње име и то није било случајно.

Становници су изјавили да је човек који се тако звао нестао пре четири године. Да ствар буде шокантнија, дечак је могао идентификовати човека који га је ‘убио’.

Потом их је одвео на место гдје је тело сахрањено.На истом месту се налазило и оружје којим је убијен на којем је била мрља слична младежу којег дечак има од рођења.

Више о овој причи можете пронаћи у књизи коју је написао Трутз Хардо, немачки терапист, под називом ”Дечак који је живио пре: Реинкарнација данас.”

ВИДЕО:

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Geek.hr