Спорт

СТОЈКОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ ВУЧИЋУ: Ево шта му је рекао

Фудбалска репрезентација Србије је после осам година паузе успела да избори пласман на Светско првенство, што би требало да буде адекватно награђено, наравно финансијски.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Заправо, атмосфера после тријумфа над Грузијом је одлична, па је голман националног тима Владимир Стојковић у изјави за „Ало!“ подсетио на обећање председника државе Александар Вучића о пемијама и пита се када ће репрезентативци моћи да рачунају на тај новац.

– Нисмо заборавили обећање које је председник Републике Србије Александар Вучић дао председнику фудбалског савеза Славиши Кокези у Ирској, везано за премије у случају пласмана на Светско првенство. Ето, ми смо наш део урадили – каже кроз смех Владимир Стојковић.

Један од јунака српског националног тима се потом директно обратио председнику државе од којег је у шаљивом тону затражио хитан одговор.

– Поштовани господине председниче, изјасните се када ћете и колико новца дати за овај успех. Надам се да смо били добри амбасадори Србије и сада очекујемо да испуните обећање. Ви сте на потезу (смех) – каже Стојковић.

Извор: Ало